Veckomatsedel v 42

Dags för veckomatsedel igen, ny vecka nya tag. Hösten har slagit till med full kraft, och jag vet inte hur ni är men jag i alla fall, får ett mycket större sug till att mysa i köket, laga mat och fixa & dona. Den här veckan bjuder både på vegetariskt och soppa, soppa är höst för mig. Denna torsdagens soppa är lite extra god kan jag lova.

Som vanligt hittar du alla goda Veckomatsedlar att inspireras av  HÄR

Måndag

IMG_5300

Jennifer Aniston sallad (<klicka för recept)

En riktigt god och mättande sallad. Kan känna ett riktigt sug efter den här salladen faktiskt. Gör mycket så har du till matlådan.

Sugen på mer: VEGETARISKT (<klicka)

Tisdag

Soft Laxtacos (<klicka) 

En riktig favvo här hemma, så himla underbart gott och enkelt att laga. Lax är så gott tillsammans med bröd såhär så du anar inte.

Mer inspo: FISKRÄTTER (<klicka)

Onsdag

IMG_5302

Chicken Cashew som den smakar på Thairestaurangen(<klicka) 

Jaaaa men den här thaismakande Chicken Cashew är så himla himla god. Du kan äta den till både ris & nudlar. Riktigt smaskigt på en onsdag.

Mer inspo: KYCKLINGRÄTTER (<klicka)

Torsdag

Tacosoppa (<klicka)

En av familjens favoritsoppor, ät den gärna med vitlöksbröd då blir den ännu godare. Tipsar om mitt vitlöksbröd (<klicka för recept).

Mer inspo: SOPPOR (<klicka)

Fredag

IMG_5304

Helstekt fläskytterfilé med magisk sås (<klicka)

Ett av mina absolut mest besökta recept på min sida är denna fläskytterfilé. Såsen kan man dricka faktiskt, sååå(s) god! 😂

Mer kött: 20 POPULÄRASTE KÖTTRÄTTERNA (<klicka)

Veckans gotta

Festlig Saffranskaka (<klicka)

En riktig höjdarkaka om du frågar mig, går supersnabbt att svänga ihop och är så saftig och god alltså. Kolamoussen till är ”to die for”.

Mer inspo: RECEPT MED SAFFRAN (<klicka)

Hoppas du ska hitta massor med inspo från veckans matsedel. Alltid kul att kunna inspirera till en god och enkel matlagningsvecka.

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Följ mig gärna så du inte missar något:

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

10
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Falsk Moussaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x