En Snabblimpa som är både vegansk och glutenfri. Riktigt gott och något jag verkligen kan längta efter ibland. Äter man den lite ljummen är det verkligen magi.
8 dl glutenfria havregryn (mixas till mjöl)
2 tsk bikarbonat
1,25 tsk salt
2 bananer
1 msk psyllium husk
4 dl kokosyoghurt
Gör såhär:
1) Mixa havregrynen till mjöl i en blender. Mjölet blir lite grövre i konsistens.
2) Blanda i bikarbonat, salt och kokosyoghurt. Mosa bananerna och ha i dem också.
3) Blanda samman till en riktigt kletig smet.
4) Klä en brödform med bakplåtspapper och klicka i smeten i den. Grädda på 175 grader i ca 60-70 min.
Missa inte flera glutenfria recept: KLICKA HÄR
Gillar du receptet blir jag jätteglad om du gillar det under inlägget!
Kul och höra om du testar att baka denna havrepaj med citronfluff. Kan lova att den skulle passa perfekt till en god fika i sommar.
Missa inte: BLOGGENS 40 POPULÄRASTE RECEPT
Mer goda recept här på sidan:
• Populäraste kötträtterna på min sida
• 10 populäraste kycklingrecepten
• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter
Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka)
Följ mig:
Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration.
Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.