Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart
Dags igen för en förhoppningsvis inspirerande veckomatsedel. Enkelt att bara plocka fram om fantasin tryter.
MÅNDAG: Tacosoppa med creme fraiche och tacoschips
TISDAG: Köttfärspiroger, ät med grönsallad och min goda vitlökssås
ONSDAG: Ninas Thaikyckling, 4 p
Ca 400 g kycklingfile (tipsar om dessa ursmarta kycklingbitar på konserv HÄR).
1 röd paprika
1 påse Tom Kha Soup krydda
1/2 flaska Pad Thai sås
200 g wokgrönsaker
400 ml kokosmjölk (länk till nyttigare och billig)
Ca 6 dl kokt jasminris (kolla in dessa (<länk) färdiga som du bara kör i micron, så smart)
Gör såhär:
1) Har du rå kyckling så dela den i bitar och stek den runtom. Hacka upp paprikan och ha i den och wokgrönsakerna. (Har du färdig kyckling som jag tipsade om åker den i sist i grytan bara för att värmas upp.)
2) Ha i kryddpåsen och pad thaisås. Häll i kokosmjölken och rör om. Låt puttra i några minuter.
Servera med jasminris.
TORSDAG: Bakad potatis med världens godaste räkröra
FREDAG: Gratinerad Fläskfilé
VECKANS GODING: Silviasockerkaka
Kika gärna på fler Veckomatsedlar HÄR.
Gillar du recepten får Du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned under inlägget.
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kram Nina
Hej Nina
Som vanligt tack för dina inlägg! 🤩💕
En fråga om det inte är krångligt, skulle du inte kunna skriva om vad ni äter när ni detoxar?
Ha en fantastisk dag, ni tog med er solen hem 😀
//Anette
Absolut, bara det att vi orkade inte fortsätta. Tony höll på att svimma på Padeln i tisdag och fick migrän efteråt. Vi var inte riktigt redo tror jag. Nu kör vi en snällare variant och den skriver jag gladeligen om. ❤️❤️❤️