Dags för veckans matsedel, har svårt att få in den på söndagar verkar det som. 😁 Får skärpa mig helt enkelt. Veckan bjuder på vegetariskt och en ljuvlig grön ärtsoppa, den bara måste du testa. Superenkel att göra och något som passar som förrätt också.
Veckans godsak går heller inte av för hackor. Den är ljuuuuvlig. Testa om du får möjlighet.
MÅNDAG: Vegetarisk lasagne med hemmagjord pizzasallad
TISDAG: Ugnsbakad lax med sötpotatis, fetaost och örtig sirapskräm
ONSDAG: Parmesan och skinkfyllda potatisar
10 potatisar
10 skinkskivor (vanlig smörgåsskinka)
1 liten burk creme fraiche
1 dl parmesanost
Gör såhär:
1) Dela potatisarna på mitten, lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över olivolja, salt och svartpeppar. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuer eller tills de fått färg och känns klara. Är ju lite beroende på potatisens storlek.
2) Ta ut potatisen och gröp ur innehållet så du liksom bara har skalet kvar.
3) Blanda innehållet med creme fraiche, strimad skinka och parmesanost. Lägg röran i potatisarna igen och grädda ytterligare i ca 10 minuter tills röran fått lite färg. Ät & njut!
TORSDAG: Grön ärtsoppa med ingefära, chili och kokosmjölk
FREDAG: Hemmagjorda sliders
VECKANS GODSAK: Nektarinkaka med gräddtäcke
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Hej !
Alltid roligt att läsa dina positiva inlägg , särskilt i dessa tider . Kram