Den här kycklingpannan ser inte mycket ut för världen men den är så galet smarrig, så oväntat god faktiskt! Få ingredienser, enkelt och snabbt fixat dessutom. 😋🙌🏻🥰 Det passar att äta den till både pasta, ris eller potatis av något slag.
KYCKLINGPANNA, 3 PERS
3 kycklingfiléer
1 burk krossade tomater
1 burk kokosgrädde
1 msk grön currypasta
salt och peppar
Gör såhär:
1) Stek kycklingfiléerna i olivolja. Salta och peppra dom lite lätt. De ska vara helt genomstekta och få lite färg på ytan.
2) Häll i 1 burk krossade tomater, grön currypasta och lite salt och peppar och låt puttra i ca 15 minuter.
3) Häll i kokosgrädden och blanda runt tills den är helt omrörd. Lått puttra ytterligare i 5 minuter. Servera gärna med ris eller nudlar och en asiatisk sallad.
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)
Inspireras gärna av dessa härligt goda recept:
Ugnsbakad kyckling med krämig fetaostsås
Kram Nina