HĂ€r ska ni fĂ„ mitt ”go to” recept pĂ„ chokladbollar nĂ€r jag Ă€r sugen. Dessa svĂ€nger man ihop pĂ„ nolltid i matberedaren, swisch swosch sĂ„ Ă€r det klart. In i kylen under ca 20 minuter sen har du vĂ€rldens godaste smĂ„ bollar att mumsa pĂ„.
Nyttiga Chokladbollar, ca 10 st
100 g dadlar
1,5 dl havregryn
2 msk kokosolja
2 msk vatten (du kan ocksÄ ta kaffe)
1 msk kakao (ha i mer om du vill ha mycket kakaosmak, jag gillar svag smak)
1 krm vaniljpulver
kokos till rullning
Nypa salt
Gör sÄhÀr:
1) KĂ€rna ur dadlarna, ha i det i matberedaren. Ha i havregryn, kokosolja, vatten, kakao och vaniljpulver och en nypa salt.
2) Kör matberedaren tills du har en smet. Ăr den för lös sĂ„ stĂ€ll den i kylen i ca 20 min innan du rullar dem till bollar.
3) Rulla dem i kokosflingor. Förvara i en burk i kylen.
Följ mig gĂ€rna pĂ„ min FB-sida HĂR
Följ mig gĂ€rna pĂ„ Instagram HĂR
Följ mig gĂ€rna pĂ„ Bloglovin HĂR (SĂ„ du inte missar nĂ„gra inlĂ€gg)
 Inspireras gĂ€rna av dessa hĂ€rligt goda recept:Â
Kram Nina
Ska testa dessa nÀr sötsuget sÀtter in. Tack
Ja, dom Ă€r sĂ„Ă„Ă„ goda! đđ»đ