Här kommer veckans matsedel. Ni är några som skrev till mig förra söndagen när jag inte hann in med en till er, vi var ju i fjällen då. Men här kommer en rykande färsk veckomatsedel.
Vegetarisk Måndag: Fyllda paprikor med palsternackspuré
Tisdag: Smakfull krämig korvgratäng
Onsdag: Kyckling i dragonsås
Torsdag: Kryddig indisk gryta med vitlöksbröd
Fredag: VARMA TUNBRÖDSSNITTAR, 4 port
4 msk färskost (testa smaksatt om du vill, jag hade neutral)
4 mjuka tunnbröd (rektangulära)
8 stora skivor rökt skinka
5 dl riven ost
Salt & peppar
Picklad rödlök
Gör såhär:
1) Bred färskosten på tunnbröden. Lägg på skinka och ca 1 dl riven ost på varje. Salta & peppra.
2) Rulla ihop till rullar och skär dem sedan i ca 3 cm breda skivor. Lägg rullarna på bakplåtpappersklädd plåt. Toppa med ost. In i ugnen på 225 grader i ca 15 min eller tills osten smält. Toppa med picklad rödlök.
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)