Mat - Bak - ReceptMiddagstips

Picklad lök

20140212-121038.jpg

Nu ska du få receptet på det där härliga tillbehöret ”picklad lök”. Bara namnet gör ju att man blir helt nyfiken ju. Gott till i stort sett till allt men kan säga att till chevre och någon härlig grillad grönsak var det oslagbart! Tänker mig att det passar fint till fisk också.

RECEPT:

1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
2 st rödlökar

Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp ordentligt. Skiva rödlöken tunt och lägg i lagen. Häll allt i en burk med tätslutande lock. Låt stå i kylen en timme. Klart!

Alltså, HUUUR lätt??

Kommentarer

  1. nsp

    Hej! Ville bara skriva och säga att DU inspirerat mig att ta tag i min hälsa – träning och mat. Satt och läste igenom dina blogginlägg från hösten och hur du startade med Viktväktarna och alla promenader. Såååå inspirerad anmälde jag mig genast till Viktväktarna jag med. SÅ nu är jag med på hälsoresan (om än lite sent, men-men bättre sent än aldrig som sagt var…)

    Ha det bäst!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers