Kanelbullar

På Fredag är det Sveriges nationaldag höll jag på att skriva, haha… Det känns ju nästan så. Den där otroliga dagen när halva eller kanske hela Sverige gottar sig med kanelbullar. Kanelbullar som slår nästintill allt tycker många. Jag har bakat en och annan kanelbulle i mitt liv ska jag säga, när vi drev café bakade jag säkerligen mellan 200-300 bullar varje dag vi hade fiket öppet. Så är det något jag kan, ja då är det att baka kanelbullar. Här ska jag bjuda dig på mina bästa recept när det kommer till kanelbullar, det finns lite olika att välja på nämligen. Här kommer mina bästa.

Stora kanelbullar (<klicka för recept)

Det var detta recept jag körde efter under tiden vi drev Cafet. Många som sa att de var de godaste bullar som fanns, inklusive min pappa och han strösslar inte friskt med sig om sitt tycke om kanelbullar. Dom är nämligen nästintill heliga. Så att min pappa också tyckte det, det var ett gott betyg.

Kanelsnurror (<klicka för recept)

Dessa blir verkligen fantastiskt smarriga med de där sockret runt om. Den som klarar av att äta dessa utan att slicka sig om munnen, vinner. Stora, maffiga, goda och bara helt perfekta.

Finska kanelbullar (<klicka för recept)

Eller korvapuustia (örfilar) som de också kallas. Lite lite annorlunda från de svenska receptet men minst lika goda. Älskar hur de ser ut, blir verkligen så vackra. Vill man imponera kanske dessa skulle sitta perfekt.

Snabba bullar utan jäst (<klicka för recept)

Skulle det vara så att du inte har tid att baka en jäsdeg så finns ju alltid alternativet till snabba bullar. Dessa svänger du snabbt ihop och dessutom behövs det inte jäsas någon deg. Absolut godast nybakta.

Magiskt goda kanelbullar av pizzadeg (<klicka för recept)

Dessa godingar kan du baka över elden eller varför inte som jag gör här, på stormköket. Alltså smaken på dessa bullar ute i naturen går knappt att förklara. Herreminjee så himla gott!

Kanelbullekaka (<klicka för recept)

Skulle det vara så att bullar inte faller dig i smaken så finns det också en mjuk kaka man kan baka som smakar kanelbullar. Den här är himmelsk. Ät den med vaniljsås.

Glutenfria kanelbullar (<klicka för recept)

Är det så att du inte äter gluten så har jag recept glutenfria kanelbullar också. De här har räddat mig många gånger, alltid en påse i frysen.

Följ mig: 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av över 300 000 personer, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Följ också min Youtubekanal (<länk till kanalen). Där finns och kommer finnas fler matlagnings/bakningsvideos. 

Mer goda recept här på sidan: 

• BLOGGENS 40 POPULÄRASTE RECEPT

• 20 LÄTTLAGADE MATRECEPT 

• 20 POPULÄRASTE KÖTTRÄTTERNA

• 10 POPULÄRASTE KYCKLINGRECEPTEN 

Missa inte: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Tack för att du gillar & delar, det gör mig väldigt tacksam och glad! ❤️

KRAM NINA

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 40

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x