Innehåller annonslänkar

Supergod varm macka

Godmorgon Fredag! Lite senare kommer Fredagslistan som kommer vara fullproppad med massa härligt. Jag älskar fredagar och denna speciellt då vi ju har värmerekord för att vara September. Så mysigt med lite extra sommar innan hösten dundrar in på riktigt. I Onsdags gjorde jag den här supergoda varma mackan till Tony som satt på hemmakontoret och hade möten hela dagen. Tänkte han behövde matas då han inte ens hann ut för en frukost. Plockade lite ”härlig fru” poäng på samma gång, haha. Den här supergoda varma mackan innehåller lite oväntade ingredienser som tillsammans blev fööööör gott. Du måste verkligen testa. Varm macka kan man göra på kvällen när suget sätter in, titt som tätt så äter vi varma mackor istället för middag hemma hos oss. Uppskattat av hela familjen.

Missa inte denna: LYXIGA VARMA MACKAN

Jag köpte surdegsfrallor på ICA som jag gjorde dessa mackor på, kan varmt rekommenderas. Väldigt gott med surdeg till just varma mackor.

Kika också på: VARMA DAGOBERTMACKAN

Den här smörgåsgrillen har vi, jag är supernöjd med den här. Så smidig att rengöra också. Älskar den lilla skrapan som man kan skrapa ned resterna i en liten behållare under smörgåsgrillen. Bara tömma och rengöra sen, så smidigt. Fick tipset att använda bakplåtspapper i, det funkar också men tycker inte riktigt man får samma härliga yta då. Men det gör man som man vill.

HÄR kan du klicka för smörgåsgrillar – just nu är det medlemsfest med 25% rabatt på ett köp.

SUPERGODA VARMA MACKOR, 2 st

2 st surdegsfrallor

Smör

2 skivor rökt skinka av god sort

3 msk skinkost på tub

1 msk sweet chili sås (den asiatiska)

4 skivor smakrik ost

Oregano

Salt & peppar

Gör såhär:

1) Dela frallorna. Bred på smör. Lägg på skinka, bred på skinkost på tub, på med sweet chili och sen toppa med ost.

2) Salta, peppra och ha på oregano. Lägg ihop som en dubbelmacka och sen in i smörgåsgrillen. Den ska börja få färg och osten ska smälta ordentligt.

Det roliga var att Tony var helt säker på att jag hade senap i smörgåsen, men det hade jag inte. Jag tror kombon skinkost och sweet chilisås gjorde att det blev som senap. Så du som inte tål senap – tips tips!

Här hemma kommer dessa mackor att göras många gånger till, Tony blev dessutom proppmätt på 2 stycken så vill du svänga ihop en snabblunch eller en snabb middag kan jag verkligen tipsa om att äta detta.

Mer goda mackor:

• Varm smörgåstårta med baconröra 

• Varm smörgås med avokadoröra 

• Fläskfilésmörgås XL 

Gillar du receptet blir jag jätteglad om du gillar det under inlägget! 

Finns massor med andra recept här på bloggen. Enkla mat och bakrecept, härliga tilltugg och mycket mer. Kika runt och få ännu mer inspiration. Här nedan tipsar jag om annat som du kan hitta i receptväg. 

Missa inte: BLOGGENS 40 POPULÄRASTE RECEPT


Mer goda recept här på sidan: 

• Goda sallader 

• 6 härliga tårtor 

• 10 populära helgmiddagar 

• 125 mjuka kakor 

 20 supergoda kakor

• Populäraste kötträtterna på min sida 

• 10 populäraste kycklingrecepten

• Efterrätter i glas 

• 15 billiga & goda matrecept 

• 10 goda recept med rabarber 

• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter 

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följ mig gärna så du inte missar något:

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

26
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

15 äppelrecept för höstmyset

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x