6 härliga enkla tårtor

Idag är det 1:a juni. En av de härligaste månaderna på hela året är äntligen här. Inte för att Maj månad varit direkt fy skam, men oj så härligt med den ljusaste månaden. Snart vankas det midsommar också hörni, tänkte jag skulle bjuda på ett helt inlägg med härliga tårtor. Finns det något så festligt som härliga tårtor?! Tror inte det. Oftast är det väldigt enkelt också att svänga ihop en härlig tårta, krävs inte så mycket för att få till. Här kommer du nu få recept på tårtor som du antingen kan göra till midsommar eller någon annan festlig tillställning denna sommar. 

Rulltårtstårta/Karuselltårta

Den här blev ju hur god som helst. Den här smakar sommar. Riktigt rolig tårta att baka och så uppskattad när man skär i den. Ser ju så annorlunda ut mot en vanlig tårta med vanliga bottnar.

Mer med rulltårta: En annan rulltårtstårta // Kanelbullerulltårta // Prinsessrulltårta

Wienerbrödstårta

Wow wow wow, den här tårtan var verkligen en riktig 10 poängare. Smaken vad fantastisk och så de spröda bottnarna – alltså wow. Det här receptet är ni många som besökt, och besöker. Roligt att den blivit så uppskattad.

Mer med smördeg: Supergod Smördegstårta // Smördegskrans // Fyllda Smördegsmuffins

Godaste Jordgubbstårtan

Den här tårtan är ”to die for”. Frågar du vänner till oss så finns det nog bara en sak de önskar som efterrätt till midsommar. Denna jordgubbstårta, den är fenomenalt smarrig så missa inte den.

Mer med jordgubbar: Frasig Jordgubb & Champagnedröm // Röra ihop kaka med jordgubbar // Snabb Cheesecakeglass med jordgubbar

Snabbaste sommartårtan

Man kan tro att det bara är grädde emellan, men nej serru, det här är en supergod fyllning så denna tårta måste du bara testa!

En lika snabb tårta: 5 minuters tårtan

Snabb marängsommartårta med Daim och jordgubbar

Alltså heeeelt ljuvlig tårta, så gott med fyllningen och så toppingen med Daim och jordgubbar, blåbär. Nej men så vansinnigt gott och dessutom enkelt!

Har du testat: Jordgubbsdipp med Daim

10 minuters chokladtårta

Jag säger bara mums, alltså mums mums mums! Så otroligt enkelt också och ändå får man en tiopoängartårta. Älskar man inte enkelt och ändå så gott.

Missa inte: Lyxig Chokladtårta

Missa inte: BLOGGENS 40 POPULÄRASTE RECEPT


Mer goda recept här på sidan: 


• 10 populära helgmiddagar 

• 125 mjuka kakor 

 20 supergoda kakor

• Populäraste kötträtterna på min sida 

• 10 populäraste kycklingrecepten

• Efterrätter i glas 

• 15 billiga & goda matrecept 

• 10 goda recept med rabarber 

• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter 

• 10 goda recept med blåbär 

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följ mig: 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snapshots från luren

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x