Har ni klart med vad ni ska äta i helgen? Det har inte vi. Ikväll lär det bli något i farten, vi är bjudna på inflyttningsfest ikväll. Jag hade tagit fel på dag och idag kom jag på att det ju var ikväll, inte imorgon! Gaaaah!
Ett mattips är att byta ut stripsen till sötpotatisstrips istället. De är sådär härligt krämiga och goda på något sätt. Jag älskar smaken!
Såhär brukar vi göra:
Skala och skär potatisen i stänger. Lägg bakplåtspapper i en ugnsform. Lägg sötpotatisen i ugnsformen. Häll på olivolja över och blanda runt så det blir olja på allt. Salta och klipp gärna på någon färsk ört.
Det kan vara gott att ha på lite parmesan också, det gör man som man vill. Det är också gott att doppa stripsen i ägg och sen i panko (det asiatiska ströbrödet). Detta är verkligen supergott och passar till både kött och kyckling. Vi äter det även till lax ibland.
Hoppas det ska smaka!
Kram Nina