Hej älsklingar!
Fått så många frågor på min Instagramstory om receptet på sillen jag gjorde igår. Den blev underbart god så självklart ska jag tipsa om det receptet. Jag som fullkomligen älskar pepparrot kan känna att detta blev en riktigt höjdarsort som jag förmodligen måste göra varje jul fr o m nu.
INLAGD PEPPARROTS OCH SALTGURKESILL
1 pkt 5 minuters sill
(jag valde färdigskivade bitar)
2 stora saltgurkor
2 dl creme fraiche
1 msk pressad citronsaft
1 msk ljus sirap
1 msk färsk pepparrot (jag köper på tub)
hackad dill efter smak
Gör såhär:
1) Häll i sillen i en bunke. Hacka gurkan till småbitar, jag valde att ha bitarna lite större.
2) Hacka dillen så smått du kan. Häll i creme fraiche, pressad citronsaft, sirap, pepparrot och dill i bunken. Blanda om ordentligt. Häll upp i rena glasburkar med tättslutande lock håller den i ca 14 dagar.
SE HIT
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
KIKA GÄRNA PÅ DESSA HÄRLIGA RECEPT: