Dags för ett toppentips på en god gratäng som du enkelt svänger ihop. Denna gratäng kan man äta som den är eller så bjuder du på den till någon kött eller kycklingrätt.
Fyllning:
1 blomkålshuvud
2 paket bacon
bladpersilja
salladslök
hackade jalapenos
Oststanning:
3 dl creme fraiche
3 dl riven ost
3 dl grädde
salt
peppar
Topping:
pofiber
paprikapulver
Gör såhär:
1) Dela blomkålen och knaperstek bacon. Lägg all fyllning i en form. Jag gjorde många små formar.
2) Blanda ihop oststanningen och häll över. Lägg över toppingen och tilllaga i 175 grader ca 50 min, tills blomkålen är mjuk.
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)