Nu ska du få tips på min allra bästa skagenröra. Den misslyckas aldrig och blir så fantastiskt god varje gång!
SKAGENRÖRA:
200g skalade räkor
1 msk hackad dill
0,5 burk ishavsrom
0,5 dl majonnäs
0,5 dl crème fraiche
en nypa salt
0,5 krm svartpeppar
1 tsk pressad citron
1 msk finhackad rödlök
GÖR SÅHÄR:
1) Skala räkorna, skär den sedan i små bitar.
2) Blanda creme fraiche, majonnäs, rom, salt, svartpeppar, citron och rödlök i en bunke. Ha i räkorna och rör om.
3) Ställ i kylen och låt stå i ca 15 minuter.
Gott till avocado, lax eller till frukostäggen! Något som också är alldeles fantastiskt gott är att ha det på toasten och göra Toast Skagen. Perfekt som förrätt eller att äta som den är!
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Inspireras av fler recept!
Kram Nina
Hur många personer räcker skagenröran till när jag lägger den på toast?
4 formbröd räcker den till, då blir det mycket, så du kan fördela som du känner.
Du levererar!! Vilka fantastiska recept vi får ta del av!
Funkar det med lättmajonnäs och lätt creme fraiche?
Går jättebra!
Hur många portioner är detta?
Räcker till 4 toast!
Smakar ljuvligt, lyxigt precis, som Tore Wretmans berömda ”Toast Skagen” från Riche.
Men wow vilket underbart betyg! ❤️👏🏻🥰
Du har jättebra recept!
Tack! 🤍