Så god och enkel lunch jag lagade igår. Gillar du Tom Kha Gai när du äter thaimat måste du verkligen testa denna rätt.
Både jag och Tony tyckte det blev supergott och kommer äta detta mänga fler gånger. Det är lite hetta i det också om man nu råkar gilla det.
TOM KHA GAI, 4 PORT.
2 stora eller 4 små kycklingfiléer
1 liten burk vattenkastanjer
1 liten burk bambuskott
1 burk kokosmjölk
(1 röd paprika – hade ingen hemma)
1 påse Tom Kha Soup från Santa Maria
Risnudlar
Gör såhär:
1) Skär kycklingen i mindre tärningar. Stek så de är genomstekta.
2) Häll i vattenkastanjer, bambuskott och strimla i paprika om du har det. Stek runt alltihopa under några minuter.
3) Häll i kokosmjölk och kryddpåsen. Låt puttra samman i ca 15 minuter. Servera med risnudlar.
Följ gärna min Instagram och Facebooksida för mer recept, inspiration och annat från livet. Följ mig gärna också via Bloglovin HÄR så missar du aldrig några inlägg.
Tack för receptet!
Ska testa.
Trevlig lördag!
Blir det som soppa?
Hmmm, skulle förklara det mer som en krämig soppa men mer en gryta. Dock så är det ju ingen extra stärkelse i så den år ju mer vattnig än en vanlig gryta.
Nu har du gjort det igen! Jag känner smakerna, doften och skall ut och komplettera.
Haha, såååå härligt!