När man inte trodde det kunde bli bättre och härligare med fredag så smäller man till med en snabb jädrans muggkaka. Enkelt och snabbt!
RECEPT CHOCOMUGGKAKA
3 msk mjöl (för glutenfritt tar du glutenfri mjölmix)
3 msk strösocker
3 msk smält smör
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Nypa salt
3 msk mjölk
Gör såhär:
1) Blanda alla torra ingredienser.
2) Häll sedan i mjölken och det smälta smöret. Blanda runt tills du har en klumpfri smet.
3) Häll i en kaffekopp eller mugg som rymmer minst 2 dl.
4) Kör på full effekt i micron. Börja med 45 sekunder, ha i den längre tid om den är för rinnig. Muggkakan ska vara lite rinnig längst in i mitten.
Servera med t ex vispgrädde och jordgubbssylt eller färska bär.
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)