Hallihallå!
Oj oj oj, idag blev det en herrans massa bakning, recept och fotografering. När Tony kom hem från jobbet så doftade liksom hela hemmet av bakning och mat. Han är ju van vid det här laget. Idag testade jag ett nytt recept på granola/müsli. Jag har funderat länge på om det skulle kunna bli gott? Å gissa om det blev det…. som sagt, 3 tallrikar i ett nafs. Sitter här och längtar till frukosten imorgon när jag ska få äta granolan. Är spänd på vad Milo kommer tycka också?
Åh mums vad gott det var alltså. I bakgrunden ser du ett proteinbröd som jag också bakade idag. Det blev också såååå lyckat och gott. 🙂 Lyckad bakdag idag.
RECEPT:
5 dl havregryn (glutenfria om du vill ha glutenfritt)
1 dl solrosfrön
½ dl kokosflingor
½ dl honung
½ dl kallt vatten
2 msk kakao
Gör såhär:
Blanda havregryn, kokos, solrosfrön, honung och kakao och blanda runt. Häll sedan i vattnet och blanda igen. Fördela ut på bakplåtpappersklädd plåt. Grädda i ugnen i 175C 15-25 min. Mitt råd är att hålla koll, annars så bränns det vid snabbt på slutet.
Följ mig gärna på min FB-sida för mer inspo, recept och värdefulla tips HÄR
Följ gärna min Instagram HÄR
Nu sitter jag här i soffan nyduschad med tvättat hår och ska nog avsnjuta en liten tallrik med lite chokladgranola. 🙂 Går inte att sluta äta. Haha….
Ha en mysig kväll nu.
Kram Nina ♥