När vi var på Gotland fick jag lite inspiration till en maträtt genom en chipspåse.
I dessa chips finns det lite ingredienser som jag använde mig av i min korvstroganoff jag lagade. I dessa chips är det lite persilja i men jag valde att testa dill och det blev riktigt gott. Milo satt och sa högt till sin pappa: ”Pappa, du MÅSTE smaka det här, det var såååå gott!!” Det är riktigt bra betyg ska ni veta.
Sourcream & Onion stroganoff ca 4 personer:
½ ring falukorv med hög kötthalt
½ tsk lökpulver
1 tsk dillkrydda
½ tsk grillkrydda
salt och peppar
1 dl creme fraiche
(vågar du så krossar du ca 1 dl sourcream & onion chips och häller i)
Gör såhär:
Skär korven i mindre bitar. Stek den så den får lite färg. Häll i alla kryddor. Häll till sist i creme fraichen och ev de krossade chipsen. Låt puttra i några minuter. Servera till kokt ris. MUMS!