Säger bara apropå Ernst…. ❤️
Har just kokat saft och slängt ihop min kladdiga RABARBERKAKA. Alltså, finns det några gränser på god kaka? Har rabarber i kylen som jag jobbar hårt att göra nåt bra utav. Nästa projekt blir nog rabarbermarmelad, aldrig gjort så det måste jag testa. Spännande.
Recept på saften ska du få senare. Känns så bra att göra såna saker själv tycker jag. Inga tillsatser eller e-ämnen. Man vet exakt vad som är i. Dessutom tar det typ en halvtimme så har du färdig saft att blanda ut. Supergod dessutom! Har ju ungefär en miljard svartvinbärsbuskar i trädgården så jag kommer väl kunna göra saft till ett helt kompani framöver. 🙂
Bästa receptet ever!:) Min 10 åriga dotter som har celiaki ha redan bakat kakan vid två tillfällen och alla älskar den! Tack för fina recept utan gluten!