Läsarönskemål på BLOGGÄMNE 2 [FILMTIPS]

ÖNSKEMÅL:

Hej Nina ! Tack för en bra blogg ) har följt dig en tid, men varit dålig på att skriva till dig. Tycker absolut inte du är nån ”gnällkärring” …..utan tycker snarare att det ä skönt med någon som är mänsklig, livets dagar har ju både med-och motgångar. Jag skulle gärna höra om du har några bra film-tips ? Skulle väl passa bra nu när man är lite slö eftersöka dessa helger…… Fast å andra sidan kanske det ä Tony som kollat film när du fått dina få timmars sömn på kvällskvisten ) …..skämt å sido,hoppas du får ordning på sömnen snart…. Ä ju så jobbigt att inte få sova
Ha en bra dag ! / Kram
Logga in för att svara

INLÄGG:

Det stämmer att det är Tony om står för filmtittandet i familjen då jag sover på kvällarna. 🙂 Som igår när jag sov från 20 till 12 inatt och sen låg vaken. 🙁 Men jag har hittat en serie som jag nu tittat slut på Netflix. Fler säsonger verkar inte finnas? Så nu undrar jag om du vet var jag kan hitta den?

20140103-115714.jpg
Drop Dead Diva.

Lättsmält och enkelt! Så himla kul och jag har maratonkollat varje avsnitt nu. Dock så är trean som bortblåst och jag tror det ska finnas 5 säsonger. Den slutade ju precis sådär spännande också så nu MÅSTE jag hitta den. Varför finns inte resten på Netflix?

20140103-120230.jpg
Några av mina favoritfilmer.

Annars så är jag en stor TÖNT när det kommer till filmer. Det måste vara lättsmält. Det måste vara glatt med feelgoodkänsla. Romantiska komedier är mitt absolut BÄSTA! Filmer som slutar halvsorgligt HATAR jag. Kollade GRAVITY häromkvällen och var HEEEELT slut efteråt. Alldeles för spännande för mig.

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
10 years ago

Åååå drop dead diva är så bra. Det är 5 säsonger och det ska komma en till som jag vet om. Det är så spännande och går inte sluta titta på det. Jag väntar nu på säsong 6 ska komma ut!!!

Anneth
Anneth
10 years ago

Det kommer fler säsonger Nina, Netflix köper inte in alla på en gång bara. 🙂

Niiinis
Reply to  Anneth
10 years ago

Men jag måste se dom NU! 🙂

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Vill bara säga att jag tycker det blev en bra blandning på ämnen som du tog upp idag, har vart mycket bra läsning 🙂 Tack för filmtipsen,ska hugga in på dom snarast 🙂
Håller tummarna för att du får sova gott inatt.
Natti

Niiinis
Reply to  Ulrika
10 years ago

Tack själv!

Ja, du kommer bara känna dig glad och härlig efter filmerna, jag lovar.

STOR KRAM!

Nästa inlägg

Läsarönskemål på BLOGGÄMNE 1 [HÅRTIPS]

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x