Läsarönskemål på BLOGGÄMNE 1 [HÅRTIPS]

Som vanligt levererar ni direkt! Så JEFLA fantastiskt. SMASK så har jag massor med ämnen och kanske blir bloggen roligare än någonsin idag? Det kunde man inte tro för bara några minuter sen när jag bara låg här på soffan med huvudvärk, snortrött och tyckte synd om mig själv. Det gör jag iofs fortfarande men det är inte livets undergång.

20140103-105641.jpg

ÖNSKEMÅL 1 PÅ BLOGGÄMNE:

Vi kan kanske få en rundtur i er lya? Eller tips på hur man håller sitt hår fint i några dagar utan att tvätta massa? Du har alltid så fint hår ju!
Kram!

INLÄGG:

Rundtur här hemma ska ni absolut få. But not today honeypie! Idag är en tröttdag så jag får vara glad om jag lyckas städa till kvällen ens. 😉 Däremot ska jag ge dig lite tips på hår. TACK förresten, för att du tycker det är
fint. Jag har ju som ni vet extensions. Ett äkta hår som sitter med raccoon lim. Funkar super på mitt hår. Nu har mina extensions suttit i 6 månader liksom (men nu är det hög tid att byta). Mitt tips till håret är att INTE tvätta för ofta. Lägg lite pengar på ett bra schampo och balsam, det är värt det. Jag tvättar mitt hår 2 ggr i veckan. Torrschampo är bra skit att ha emellan. Jag gillar Tony & Guys (doftar såå gott). Värmebehandlar (plattång-fön-locktång) du så använd alltid värmeskydd. Dels skyddar du håret samtidigt som håret ”håller” bättre exempelvis om du plattångslockat det. Jag kan ha samma lockar i flera dagar. Jag använder aldrig spray. Jag har bara i värmeskydd, det är den enda produkt. Jo, lite hårolja ibland också, använder en från Lanza som jag bara älskar! Den doftar såå gott och gör underverk med ett frissigt torrt hår. Nedan får du tips på var du hittar mina produkter som jag använder.

20140103-114053.jpg

1) Torrschampo HÄR2) Värmeskydd HÄR 3) Hårolja HÄR.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Heliosson
10 years ago

Tack Nina! Torrschampot ska jag absolut testa. Jag vill inte tvätta håret för ofta, men man kommer lätt in i en ond cirkel.. Supertack för tipsen!
Och du, jag väntar på rundturen då! 😉
Kram

Nästa inlägg

Du bestämmer vad bloggen handlar om idag!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x