Kokoskyckling, 4 portioner – 13SP/portion.
Måndag och kyckling. Så är det ofta hos oss. Jag äter mycket kyckling och tycker det går att göra så mycket med det. Här är ett jättegott recept t ex:
RECEPT:
500 g Kycklingfilé
1 st Purjolök
1 st Röd Chilipeppar
2 tsk Olivolja
1 1/2 tsk Ingefära
4 dl Kokosmjölk lätt
1 msk Soja, japansk
750 g Äggnudlar kokta
4 dl Sockerärter
Gör såhär:
Kärna ur chilin och strimla den, kycklingfilén och purjon. Hetta upp olja och ingefära, stek kyckling, chili och purjo. Häll på kokosmjölk,soja och sockerärter, låt det småkoka på svag värme ca 5 minuter, smaka av med salt och peppar. Servera med kokta nudlar och sallad.
Åh, så gott det ser ut. Detta recept måste jag testa nån dag snart!
Hej har nu köpt grejer till saffransskorporna som jag ska testa att göra på onsdag!
En fråga hur ska margarinet vara? Flytande? Rumsvarmt eller smält?? Blev så osäker så hoppas du kan hjälpa mig!
Tack!
Jag kör på rumsvarmt! 🙂 Lycka till!
Åååååå tack för att du svarar 🙂
Spännande med nudlarna, va det ngt att ha? Några PP???
Ha en fin kväll!!