Kan inte förstå hur fort veckorna går hörni. Det är ju inte klokt. Har verkligen försökt fånga sommarens sista suck de sista dagarna. Vore det inte för myggen så hade det säkert gått bättre, haha… wow vad myggbiten man blivit. Jag som sällan ens får myggbett. Lite längre ned ska du få tips på världens enklaste tilltugg, Caprese – så gott och så otroligt enkelt.
En kväll i veckan for vi ut till en av favoritbryggorna för att sitta och njuta av solnedgången. Nej men hörni, vi höll på och smälla av fullständigt. 3000 mygg och vi där på bryggan. Nej, så vi ruttnade och så satte vi oss i bilen och jagade solnedgången istället. Tog en bild när den försvann i horisonten med kyrkan där mina stora barn blivit döpta i förgrunden. Tyckte det blev fint.
Vi passerade det här kavlugna vattnet också, ligger i Nykvarn. Fortsätter tjata om hur härligt det är med vattnet. Inger något lugn. Många dras ju ofta till vattnet, och det är inte alls konstigt då man jordar sig mycket vid vattnet och allra helst i vattnet.
Väl hemma igen så gjorde jag en Caprese till Idol, så gott så jag smäller av. Så enkelt att svänga ihop och alltid uppskattat av de flesta.
Caprese
Tomater av god sort (stora plommontomater, romantica eller kvist)
Mozzarella
Färsk basilika
Salt & färskmalen svartpeppar
Crema de Balsamico (finns i lite olika smaker, våga gärna experimentera här)
Gör såhär:
1) Skiva tomater och mozzarella.
2) Varva på ett stort fat med färska basilikablad.
3) Toppa med salt och peppar, ringla över balsamico.
Nehej, nu ska jag vidare här. Hoppas du får en fin kväll.
Gillar du recepten blir jag glad om du klickar i hjärtat under inlägget. Tack snälla på förhand!
Följ mig gärna här:
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR