Julskinkstroganoff

Rester efter jul brukar det finnas gott om! Har du massor med julskinka kan du göra denna going.

Julskinkstroganoff

400 gr julskinka

1 burk krossade tomater (ca 400 g)

1 tsk paprikapulver

1 gul lök

1 tsk torkad basilika

1 tsk soya

1 msk senap (gärna den från jul)

2 tsk färsk persilja (jag använde fryst)

salt & peppar

1 dl creme fraiche

0.75 dl grädde

Gör såhär:

1. Strimla skinkan, skala och hacka löken. Stek allt i smör tills löken blivit genomskinlig och mjuk. Häll på krossade tomater. Känns det för torrt kan du hälla i lite vatten. Ha i alla kryddor, soya och senap. Låt stå och puttra i 10 minuter på medelvärme.

2. Ha sedan i creme fraiche och grädde. Fortsätt puttra på svag värme i ca 10 minuter till. Koka ris. Servera sedan skinkatroganoff med ris och någon färsk krydda uppepå. MUMS!

Gillar du receptet får du gärna klicka i hjärtat under inlägget. 

Här kan du följa mig:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

God Jul

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x