Mardrömmen from HELL

Glömt o berätta om min vidrigt hemska jäkla dröm jag hade inatt…..

På riktigt så är det nog en av de värsta genom åren. Först o främst hade jag ju en rätt jobbig natt, Milo sov men jag bara inte kunde… antar att sömnen är så sönderklippt nu så det tar tid att vänja sig vid att få sova flera timmar i sträck!

I alla fall så drömde jag att husbandet o jag återvände till en gammal lägenhet som jag och mitt ex bott i. Lgh var supersunkig o det lpg gammal mat framme och så spökade det ju givetvis så man får drömmen ytterligare lite bisarr. Jag vaknar upp på morgonen o har en tatuering på min fot. En riktigt snygg som är signerad, dessa spöken har tatuerat mig. Ja för det händer ju ofta….

Vi går upp och möts av vår nuvarande katt. Han har under alla dessa år jag inte bott i denna lägenhet varit kvar och blivit skruttig, han kan inte ta sig fram då hans underkropp verkar förlamad. Han är full att kattskit som han inte lyckas göra sig ren ifrån.

Sen fick jag min värsta syn jag nånsin sett…..fast det var en dröm….

Elliot har oxå blivit kvarglömd i lägenheten. Hans tänder är alldeles förstörda……..vi var nyligen hos tandläkaren om nu det kan påverka… små piggar pryder hans mun. Han bär nå gamla arbetskläder som är så skitiga att de står av sig själva.

Jag frågar vad han levt på under tiden han bott i lägenheten.

"Jag har fått tag på 15 kr lite då o då och då har jag köpt kakor" svarar han mig.

Jag är totalt uppriven och helt förstörd över att jag glömt mitt barn i den här lägenheten vi bodde i -96.

"Mamma, det gör inget att du lämnade mig här för du blev ju känd"….här går det överstyr men var den logisk nånstans??

Jag vaknar gråtande…. jag riktigt hulkar av gråt. Husbandet väcker mig ur drömmen o jag bara fortsätter gråta. FYYY FAAAAN så hemskt det kändes, det var så verkligt fast jag visste att jag drömt!

HUA för såna skitdrömmar…. nån som kan tyda drömmar? Vad betydde detta??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Elliots funderingar….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x