Godmorgon Måndag
Gissar att de allra flesta börjar jobba idag, kanske någon som valt en väldigt sen semester som fortfarande får njuta av ledighet. Här är det full fart, Milo börjar skolan så då är det ”back to normal” igen. Innan jag bjuder på veckomatsedeln så ska jag börja denna Måndag med att bjuda dig på ett gott bananpannkakerecept, dessa är så goda och fluffiga och busenkla att svänga ihop. Bananpannkakor innehåller ju inget vetemjöl alls. Dessa är perfekta som frukost, som mellis eller bara som något gott vid TV:n.
Använder vääääärldens bästa stekpanna, är så otroligt nöjd med den. Bränner aldrig fast och den beter sig som en gjutjärnspanna men det är nonstick så INGET fastnar. Har 2 olika storlekar på den. En som är 32 cm, finns HÄR. Och en som är 20 cm, finns HÄR.
BANANPANNKAKOR ca 8 små
2 bananer
1 ägg
2 dl havregryn (mixa till mjöl)
1 msk lönnsirap (kan uteslutas)
1 krm vaniljpulver
Nypa salt
Gör såhär:
1) Ha i havregrynen i en blender. Mixa tills det är ett mjöl.
2) I med ägg och bananer. Tillsätt också lönnsirap, vaniljpulver och salt. Mixa till en smet.
3) Stek i kokosolja.
Serveringstips: Ät med lönnsirap och massa bär, eller med grädde och sylt. Gott med lite kvarg på bär på toppen också. Supergott med lite matigare variant oxkså, vispad creme fraiche, stenbitsrom, rödlök, handskalade räkor och gräslök.
Kika gärna på fler härliga pannkaksrecept här nedan:
Ugnspannkaka de luxe (<klicka för recept).
Risifrutti pannkakor (<klicka för recept)
Pannkaksmuffins de luxe (<klicka för recept)
Browniepannkakor (<klicka för recept)
Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.
Följ mig gärna här:
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kram Nina
Så enkla och goda det blev 😋
😍