Snabbt inne bara för att ge dig det godaste tipset på tilltugg, här hemma sa det bara swisch så var det tomt, detta var en 10 poängare de luxe!
SMÖRDEGSPUFFAR MED CHÈVRE OCH ANANAS/KOKOS/ROM MARMELAD.
1 platta smördeg
100 g chèvreost
1 uppvispat ägg
3 msk marmelad
mandelflarn
Gör såhär:
1) Dela smördegen i 6 delar. Skär upp chevreost i bitar och lägg på plattorna.
2) Pensla med uppvispat ägg.
3) Har du en airfryer så kör du dessa på 200 grader i 5 minuter. Det blev sååå bra i den, sååå frasiga. Har du vanlig ugn så kör du 200 grader men lite längre, 12-15 minuter ca eller tills de fått fin färg.
4) Ha på marmelad och strö över mandelflarn. Servera genast. Gott till ett glas.
Vill du köpa marmeladen så googlade jag och hittade den HÄR.
Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under inlägget.
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(så du inte missar några inlägg).
Kram Nina