Godmorgon !
Innan jag berättar mer om vad vi pysslat med så tänkte jag tipsa om en thai-inspirerad rätt att kanske äta i helgen? Detta är såååå gott och något som familjen också tycker är supergott. Servera gärna med en god krispig sallad inspirerad av thailändska smaker till, tror det kan bli en ny favoriträtt. Den är dessutom busenkel att svänga ihop. Så testa vetja!
Ninas Thaikyckling, 4 p
Ca 400 g kycklingfile
1 röd paprika
1 påse Tom Kha Soup krydda
1/2 flaska Pad Thai sås
200 g wokgrönsaker
400 ml kokosmjölk
Ca 6 dl kokt jasminris
Gör såhär:
1) Dela kycklingen i bitar och stek den runtom. Hacka upp paprikan och ha i den och wokgrönsakerna.
2) Ha i kryddpåsen och pad thaisås. Häll i kokosmjölken och rör om. Låt puttra i några minuter. Servera med jasminris och en thailändsk sallad, hittade ett gott recept HÄR.
Kika gärna på andra goda kycklingrecept nedan:
Krämig kycklinggryta med sting // Krispig kyckling med hemlagade strips // Kyckling cashew // Kycklinggryta
Gilla gärna receptet genom att klicka i hjärtat till höger under bilden, då blir jag glad!
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kram Nina