Äntligen kommer det efterfrågade receptet på den stekta müslin här. Så enkelt fixat och blev ju så fantastiskt gott.






Ninas stekta müsli
1/2 dl kokosolja
6 dl havregryn
2 dl kokosflingor
2 tsk kanel
1 tsk malen kardemumma
2 krm vaniljpulver
1/2 dl flytande honung
2 dl vatten
Gör såhär:
1) Börja med att smälta kokosoljan i stekpannna. Ha medelvärme ungefär. Håll i havregryn, kokosflingor, alla kryddor och honungen. Häll också i vatten.
2) Rör runt ordentligt tills allt blandats. Sedan rör du runt ofta tills att allt börjar få fin färg. Det tar ca 10-15 min.
3) Häll upp på ett stort fat så de får svalna. Häll sedan upp allt i en glasburk förslagsvis.
Tips: Hacka i olika nötter och fröer också om du vill.
Gilla gärna receptet genom att klicka i tummen till vänster under bilden, då blir jag glad!
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR