Den här gamla godingen tål att tipsas om igen! Detta är nämligen en av orsakerna till att jag överhuvudtaget äter matjessill. Innan mamma gjorde den här så avskydde jag matjes, nu kan jag knappt vara utan den här på både påsk och jul. Såå såå god!
1 burk matjessill, (200 g)
3 ägg hårdkokta
0,5 rödlök
2 dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
1 dl hackad gräslök
1 krm salt
1 krm svartpeppar, nymald
1 dl hackade rödbetor
Gör såhär:
1. Skär matjessillen i lite mindre bitar. Hacka rödlöken. Blanda ut den med créme fraiche, majonnäs, 2 av äggen (hackade), salt och svartpeppar.
2. Bred ut den i botten på en form. Lägg sedan rader av hackat ägg (1 st), rödbetor och gräslök (går också fint att byta ut mot persilja eller dill) uppepå. Busenkelt!
Tips: Vill du få den lite matigare är tipset att koka potatis, tärna den och ha i den i matjessill röran. Sååå gott det med!
Gillar du receptet får du gärna klicka i hjärtat under inlägget.
Här kan du följa mig:
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kram Nina
Ett tips är att bryna smör och ha över. 👌Så grymt gott!!
Mums!