Innehåller annonslänk genom reklam för Matsmart
Middagstips till påskhelgen kanske? Skulle det passa? Här kommer ett som vi tyckte blev väldigt gott här hemma. Soltorkade tomater pastan har jag alltid hemma, den är sååå god. Kika på recepten nedan:
OSTBAKAD KYCKLINGFILE MED SUPERGOD SÅS
4 kycklingfileer
2 schalottenlökar
3 msk soltorkade tomater pasta
1 st hönsbuljongtärning
1 st grönsaksbuljongtärning
2 msk balsamvinäger
1 msk japansk soja
3 dl vatten
3 dl grädde (ta matlagningsgrädde om du vill ha lägre fetthalt)
4 dl riven prästost (eller annan smakrik ost)
Potatis
Broccoli
Gör såhär:
1) Stek kycklingfiléerna i olja, stek tills de får lita yta och färg.
2) Hacka lökarna och ha i dom. Rör om. Hacka båda buljongtärningarna och ha i dom också. Häll i soja och balsamvinäger. Häll i vatten och låt stå och puttra i ca 5 minuter.
3) Häll i grädden, låt puttra i ytterligare 5 minuter. Kolla så kycklingen är helt genomstekt. Häll på osten över kycklingfiléerna och låt smälta innan du serverar.
Ät med klyftpotatis och lite kokt broccoli. Mums!