Rester av julskinka? Här har du ett supergott tips på vad du kan göra av det.
Julskinka & parmesanfyllda potatisar
10 potatisar
10 rejäla skivor av julskinkan
2 dl creme fraiche
1 dl parmesanost
Gör såhär:
1. Dela potatisarna på mitten, lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över olivolja, salt och svartpeppar. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuer eller tills de fått färg och känns klara.
2. Ta ut potatisen och gröp ur innehållet så du liksom bara har skalet kvar. Blanda innehållet med creme fraiche, strimad skinka och parmesanost. Lägg röran i potatisarna igen och grädda ytterligare i ca 10 minuter tills röran fått lite färg. Ät & njut!
Inspiration på mer med skinka:
• Världens godaste Ost & Skinkpasta
• Pyttipanna med julskinka/prinskorv och senapskräm
Gillar du receptet får du gärna klicka i hjärtat under inlägget.
Här kan du följa mig:
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kram Nina