Ja men pannacotta, kan vi prata om det? Så sjukt gott så jag smäller av. Den är ju inte jättenyttig, det kan man ju inte säga direkt. Men som en efterrätt ibland – ja men jaaaadå var det krullar sig i gommen av välbehag.
SAFFRANSPANNACOTTA, 4 port
Gör såhär:
Rör till gelatinbladen löst upp sig.
6) Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen minst 2-3 timmar innan servering. Tänk på att täcka över skålarna med plastfolie.
7) Gröpa ur passionsfrukten och lägg innehållet uppepå. Bryter av fantastiskt mot den söta pannacottan.
Tips: Supergod pannacotta som även kan varieras med mjölkchoklad istället för vit choklad. Själv ska jag testa att ha i lite mörk mintchoklad!
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kika gärna in dessa recept också: