Brieost med saltrostade solrosfrön

Fortsätter lite på temat mingelmat och plock. Tony och jag ÄLSKAR plock. Vi kan äta plock istället för middag ibland alltså.

Här ett superenkelt tilltugg att ta till som är både gott och vackert att titta på.

Brieost med saltrostade solrosfrön och fikon.

RECEPT:

½ brieost delad i bitar (jag köpte en krämig)
½ dl solrosfrön
flingsalt
färska fikon

Gör såhär:

Dela upp brieosten i små bitar, rosta solrosfröna i olivolja och lite flingsalt. Strö på lite frön på briebitarna och avsluta med att sticka i en tandpetare med en bit fikon på.

TIPS:

Det är att värma allt i ugnen eller micron en stund. Då blir brieosten ännu krämigare och lite varm. Supergott!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hemmagjorda maskeradkläder till Halloween

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x