Dessa små och naggande goda brukar vi ha som tilltugg. Detta är verkligen så vansinnigt gott så man skulle kunna äta hela fatet på en gång. Dessutom är det busenkelt att göra.
SMÖRDEGSRULLAR
smördegsplattor
fetaost
solrosfrön
honung
Gör såhär:
1) Låt plattorna tina så de går att rulla. Fyll plattan med smulad fetaost, solrosfrön och ringla över lite honung.
2) Rulla ihop smördegsplattan och skär den sedan i ca 2 cm breda rullar.
3) Lägg dem i småbrödsformar, grädda i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter.
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)
Kan man frysa in dessa?
Går jättebra!
Hej! Tror du det funkar med ädelost i stället för fetaost?
Tack😁
Det tror jag går bra. 🥰
Ska solrosfröna vara saltade när man köper dem?
Nej, du kan ha på salt efteråt. 🥰