Tänkte jag skulle bjucka på ett riktigt härligt efterrättstips till helgen. Den här svänger du enkelt ihop och det är sådär magiskt gott verkligen!
RECEPT VIT CHOKLADMOUSSE MED BLÅBÄRSSWIRL, 2 GLAS:
100 g vit choklad
1.5 dl vispgrädde
1 dl crème fraiche (15%)
½ dl frysta, tinade blåbär
1 tsk florsocker
Gör såhär:
1) Börja med att smälta chokladen över ett vattenbad.
2) Vispa grädden så den blir ordentligt vispad.
3) Ta sedan chokladen och blanda den med creme fraiche. Ha sedan i detta i den vispade grädden. Vispa gärna lite med en elvisp så den ”fastar” till sig lite.
4) Mosa blåbären med en gaffel och ha sedan i florsockret.
5) Varva sedan den vita chokladmoussen med blåbärsmoset i en sprits. Fyll den innan du klipper hålet i påsen.
6) Ta fram 2 stora glas, t ex cocktail glas. Spritsa i chokladmoussen med stora runda rörelser så du får det fina mönstret.
7) Toppa med lite hackad vit choklad och några blåbär. Plasta in glasen och ställ i kylen i minst 1 timme så det får ”stelna” till lite. Ät sedan och njuuuuuut! 
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)