FISKGRATÄNG DE LUXE

Ja men tror ni inte att det blev så ända in i helskotta gott igår med maten igen då? Jooo….alltså verkligen. Hela familjen tyckte återigen att det blev en riktig höjdare. Wow säger jag bara. Fortsätter det såhär måste jag nog söka till någon matlagningstävling. Haha…. eller inte.

FISKGRATÄNG DE LUXE

4 torskfiléer (ryggfilé)
150 g cream cheese
1,5 dl creme fraiche
1 dl grädde
färsk dill (en liten kruka)
2 fiskbuljongtärningar
1 citron
1 pkt fetaost

svartpeppar
salt

Gör såhär:

1) Tina fiskfiléerna. Lägg dessa i en ugnsfast form. Salta och peppra fisken.

2) Ta fram en bunke och blanda samman cream cheese, creme fraiche, grädde. Klipp dillen och hacka fiskbuljongen så den blir smulig. Blanda i det i gräddblandningen.

3) Riv zesten av citronen. Hela citronen. Häll i det i blandningen. Pressa också i saften.

4) Smula i fetaost i blandningen. Rör runt med en visp en stund så det blandas samman ordentligt. Det får gärna vara lite smuligt i röran, det gör ingenting. Häll blandningen över fisken. Tillaga på 225 grader i ca 30 minuter. Servera med sötpotatischips och en grönsallad.

Följ gärna min Facebooksida och Instagram för mer inspo, recept och livet i största allmänhet.

13
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
6 years ago

Vilken fin bild på maten!

niinis
niinis
Reply to  Katrin
6 years ago

Tack! ❤️

Nästa inlägg

20 saker du inte visste om mig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x