Tänkte bjuda dig på ett litet middagstips. Detta åt vi igår och det var såå gott. Prova nästa gång ni ska grilla, du kommer inte att bli besviken. ♥
RECEPT 4 pers:
4 kycklingfiléer
8 potatisar
Marinad:
2 msk honung
2 msk äppeljuice koncentrat
1 krm chilipeppar chipotle
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm svartpeppar
½ dl olivolja
½ msk kinesisk soya
Sås:
1 liten burk creme fraiche
2 msk balsamvinäger
2 tsk kinesisk soya
1 krm svartpeppar
½ msk kalvfond
Gör såhär:
Börja med att blanda alla ingredienser till marinaden. Dela upp kycklingfiléerna i mitten så de inte blir så tjocka, alltså du skär längs med filén. Lägg i kycklingfiléerna i en påse och häll i marinaden. Låt stå minst en timma och dra, det funkar att ha dem i påsen hela natten om du vill. Grilla sedan filéerna (funkar fint att steka också).
Såsen: Blanda alla ingredienserna till såsen. Häll i en kastrull och koka upp, klart.
Koka potatis till och servera med en härlig sallad till.
Följ mig gärna på min FB.-sida och Instagram för mer inspo, fler recept och andra tips.