Dags för ett typiskt juligt recept. Vad sägs om gubbröra? MUUUUMS! Åh jag älskar gubbröra. Jag brukar kunna skala en kall kokt potatis och så doppar jag den i röran. Eller tänk dig en knäckemacka med skivad kall kokt potatis och så gubbröra uppepå. Åh herremijee så gott.
RECEPT GUBBRÖRA
125 g ansjovisfilé
4 hårdkokta ägg
1 rödlök
1 dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
0,5 dl hackad dill
0,25 dl hackad gräslök
vitpeppar
salt
Gör såhär:
1) Hacka anjovis, skala och hacka äggen, skala och hacka också rödlöken. Lägg allt i en bunke.
2) Ha i creme fraiche, majonnäs, dill, gräslök och vitpeppar och salt. Var försiktig med saltet dock då anjovisen i sig är salt.
3) Blanda samman allt och servera.
Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat under inlägget.
Här kan du följa mig;
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kram Nina
Gott.
Jag brukar ha äpple i min, det blir väldigt friskt och gott.
Så himla god. Kommer aldrig göra på annat vis
Hej😊
Detta kommer ja att testa, låter så gott 😋
Med vänlig hälsning Maria
Prova tantröra. Ersätt ansjovis med 75gr gravlax o 75gr rökt lax o vips har du tantröra
Tack för tips! 😍