Gubbröra

Dags för ett typiskt juligt recept. Vad sägs om gubbröra? MUUUUMS! Åh jag älskar gubbröra. Jag brukar kunna skala en kall kokt potatis och så doppar jag den i röran. Eller tänk dig en knäckemacka med skivad kall kokt potatis och så gubbröra uppepå. Åh herremijee så gott.

RECEPT GUBBRÖRA

125 g ansjovisfilé
4 hårdkokta ägg
1 rödlök
1 dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
0,5 dl hackad dill
0,25 dl hackad gräslök
vitpeppar
salt

Gör såhär:

1) Hacka anjovis, skala och hacka äggen, skala och hacka också rödlöken. Lägg allt i en bunke.

2) Ha i creme fraiche, majonnäs, dill, gräslök och vitpeppar och salt. Var försiktig med saltet dock då anjovisen i sig är salt.

3) Blanda samman allt och servera.

 

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat under inlägget.

Här kan du följa mig; 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

1870
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
5 years ago

Gott.
Jag brukar ha äpple i min, det blir väldigt friskt och gott.

Lotta Kvant
Lotta Kvant
4 years ago

Så himla god. Kommer aldrig göra på annat vis

Maria Klasson
Maria Klasson
3 years ago

Hej😊

Detta kommer ja att testa, låter så gott 😋

Med vänlig hälsning Maria

Eva Östman
Eva Östman
1 year ago

Prova tantröra. Ersätt ansjovis med 75gr gravlax o 75gr rökt lax o vips har du tantröra

niiinis
niiinis
Reply to  Eva Östman
1 year ago

Tack för tips! 😍

Nästa inlägg

Magiskt

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x