Nu ska jag bjuda dig på en paj som jag gjorde igår kväll. Alltså den här pajen är ”to die for”. Den är verkligen sååå sjukt god! Tony och jag sa inte ett ord utan bara satt och njöt av efterrätten. Detta är en turbosnabb hallon & bananpaj med ett superknäckigt täcke som ska serveras med en iskall vaniljglass.
RECEPT 2 portioner:
1 banan
1 dl hallon
2 dl mjölmix för glutenfritt ( 1 dl vetemjöl för icke-glutenfritt)
75 g smör
½ dl strösocker
2 msk rörsocker
1 tsk vaniljsocker
25 g vit choklad
gräddglass
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjöl, vaniljsocker, båda sockersorterna, smöret och mjölet till en klumpig massa. Riv den vita chokladen. Ta två mindre ugnsfasta former. Fyll med hallon och banan.
Lägg på mjölblandningen och sist den vita chokladen.
Skjuts in i ugnen i ca 15-20 minuter. Servera den varm med gräddglass. Såååå smaskigt!
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)
Inspireras gärna av dessa härligt goda recept:
Underbart god söt/syrlig citronmarängpaj
Kolacheesecake med mjölkchokladganache, himmelskt god!
Cheesecake i glas när du vill njuta av något gott & snabbt
Kram Nina
Måste testa!
Är som en Gino fast med pajdeg 🙂
Mums!
Måste testa!
Är som en Gino fast med pajdeg 🙂
Mums!
Hej Nina! Verkar vara en smarrig efterrätt!!En fråga bara, var i receptet kommer smöret in?Kram Lotta
Hej Nina! Verkar vara en smarrig efterrätt!!En fråga bara, var i receptet kommer smöret in?Kram Lotta
Ändrat nu, mer utförligt beskrivet. 🙂
Hej Nina, om man inte tycker om vit choklad kan jag ta vanlig eller mörk choklad? Måste testa detta recept. Kram Synnöve