Frukostbullar!
Var absolut tvungen att visa dig dessa frukostbullar som jag slängde ihop i morse. Det är verkligen att slänga ihop kan jag säga. Tjoff tjoff ihop med en smet i en bunke, häll i formar….. klart! Dessa bullar kan du äta till frukost, till mellis, ja t.o.m till en liten snabblunch. Hur perfekta som helst. Nu har jag 3 stycken med mig i väskan, åt en till kaffet nyss. Ja, men super verkligen.
Dessa kan du sedan smaksätta exakt som du vill, smaksätt med det du gillar helt enkelt.
RECEPT ca 9 frukostbullar:
3 ägg
0,5 dl mjölk
0,75 dl riven ost
100 gr philadelphiaost
100 gr strimlad skinka
0,5 msk psyllium
salt
peppar
(smaksättning efter smak, förslag:
färsk basilika
vitlök
torkade örter m.m.)
Gör såhär:
Knäck i äggen i en bunke. Strimla skinkan. Häll i skinkan och resten av ingredienserna i bunken. Blanda ordentligt. Häll i smeten i bakformar. Jag använder alltid silikonformar till sånt här. Fastnar inte alls och lätta att rengöra. ÄLSKAR`T! Dom håller i en evighet. Jag har haft mina i flera år. Helt klart värt att investera. HÄR hittar du silikonformar! Grädda i 175 grader i 20 minuter, sista 5 minuterna höjder du till 250 grader för att få lite fin färg på dem. Ät & Njut! ♥
(adlink)
Åh vad gott! Kan man ha dem i frysen eller hur brukar du förvara dem? 🙂
Ska man spara är det bra att frysa in direkt efter gräddning, då håller dom sig riktigt goda. 🙂
Åh vad gott! Kan man ha dem i frysen eller hur brukar du förvara dem? 🙂
Ska man spara är det bra att frysa in direkt efter gräddning, då håller dom sig riktigt goda. 🙂
Vad är psyllium och vart köper man det?
Psyllium köper du på ICA. Det är psylliumfröskal.