Nu ska du få receptet på det där härliga tillbehöret ”picklad rödlök”. Bara namnet gör ju att man blir helt nyfiken ju. Gott till i stort sett till allt men kan säga att till chevre och någon härlig grillad grönsak var det oslagbart! Tänker mig att det passar fint till fisk också.
RECEPT:
1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
2 st rödlökar
Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp ordentligt. Skiva rödlöken tunt och lägg i lagen. Häll allt i en burk med tätslutande lock. Låt stå i kylen en timme. Klart!
Alltså, HUUUR lätt?? Så gott till så himla mycket, alla borde ha en burk i kylen.
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Hej! Ville bara skriva och säga att DU inspirerat mig att ta tag i min hälsa – träning och mat. Satt och läste igenom dina blogginlägg från hösten och hur du startade med Viktväktarna och alla promenader. Såååå inspirerad anmälde jag mig genast till Viktväktarna jag med. SÅ nu är jag med på hälsoresan (om än lite sent, men-men bättre sent än aldrig som sagt var…)
Ha det bäst!
Det här måste jag pröva, ser så gott ut!
Hej är det vanlig ättika ?
Jajemensan!
Vilken styrka på ättikan?
12%