Krämig kycklingpasta
Innehåller reklam för min bakbok – annonslänk för Bokus. Dags för ett smarrigt recept, detta kan jag äta hur mycket som helst av. Så otroligt gott är det! En kycklingpasta som är lika god till vardags som till fest. Krämig kycklingpasta, 4 port 3 stora kycklingfiléer 2 vitlöksklyftor 1/2 stor röd paprika ca 10 färska … Continued
Uppdatering sellerijuice
Innehåller annonslänkar för Bokus Godmorgon! Tisdag redan, måndagen var ju ledig så denna veckan kickar igång med en tisdag istället. Man kommer vara dagvill hela veckan gissar jag. Lovade er ju ett inlägg om Sellerijuice och hur jag lever idag. Ni är sååå många som undrat och jag har faktiskt inte berättat så mycket de … Continued
Åk till Hårsbäcksdalen
Hej finisar! Idag känner jag mig nästan euforisk för idag kom vi iväg på värsta mysiga utflykten. Alltså, jag är fortfarande förundrad över hur man plötsligt ser på saker med helt andra ögon…. något har ju hänt med en under den här svåra tiden som vi lever i nu. När det ”vanliga” livet inte längre … Continued
Kardemummakaka med äpplen och vaniljsås
Japp, tillbaka igen, nu har jag fotat och fixat bilderna till denna helt ljuvligt goda kaka. En kardemummasmakande kaka med äpplen och ett härligt lite krämigt inte. Kanske du undrar hur allt kan bli så gott? Det blir det inte, jag misslyckas precis som alla andra ibland och det smakar inte alls som jag förväntat … Continued
Såhär startade min dag
Godmorgon! Eller den är ju 12 på dagen, men jag står här i morgonrock och tofflor än. Har hållit igång sen halv 7 i morse här så jag har inte hunnit längre. Ska strax hoppa in i duschen, ska ta en varm dusch…. nej fasen, jag tar ett bad. Ett egentidsbad sitter som en smäck … Continued
Whiskysås
Hejsan! Vill tipsa dig om en sås som bara är helt underbar, perfekt till kött, köttfärs och kyckling. Jag gjorde den till den HÄR rätten. Såsen är så spännande och go i smaken. Lite mustig i karaktär och lyfter verkligen maträtten till oanande höjder, tipsar dig verkligen att testa! Whiskysås, 3-4 port 1,25 dl ketchup … Continued