Äntligen dags att berätta!
Godmorgon godingar! Hörni, tack för alla era kommentarer där ni berättar lite om er själva och vår bloggrelation. Så himla kul alltså. Tack! Fortsätt gärna…. Ja, då var det dags att berätta om mitt beslut med fiket. Herreminjeee så svårt det varit alltså. Jag har kastats av och an mellan besluten. Jag har aldrig varit … Continued
Fäääääzt!
Hej finisar! Ligger här ute hos mamma och pappa och är lite trött i håret idag. Det blev en väldigt trevlig kväll igår. Åsa & Håkan hade verkligen fixat allt så himla toppen. Gott, fint, generöst, kul, trevligt och härligt. Skönt på mamma o pappas soffor. Tony har snarkat i timmar redan och jag är … Continued
BEHÖVER DIN HJÄLP!
Godmorgon sötisar! Hmmm, känner mig lite MORR och ZZZZ idag. Såna gubbar typ…. Haha! Nä men det är dagen innan mens, jag har sovit dåligt och så vet jag att det är fest ikväll och att jag vill vara pigg som en mört. Käften ser ut som ett slagfält dessutom. Hahahaha…mjodåsåattee, livet leker för tjurkärringen … Continued
Flåsfrost i tantskägget!
Inlägget innehåller en adlink. Gokväll mitt i fredagsmyset! ❤️ Vi har lite surftid nu såhär innan Lets Dance börjar. Åh hörni, ÄNTLIGEN börjar mitt program. Mitt absoluta favvoprogram. Ett program som jag också drömmer om att någon gång få vara med i, men det får trögt där hörni. Jag är ju inte känd på det … Continued
Chokladpopcorn
Här håller vi på och ordnar fredagsmys för fullt. Jag har jobbat tills nu, har precis publicerat en video på dessa små snacks som jag ska bjuda dig på nu. Ämen, herreminjeeeee så goda de blev. Vansinnigt goda alltså! Thedde sladdade hem en stund igår och stod stående och åt medan de svalnade hummandes om … Continued
Chicken Fajita med lime
Detta är nog vad vi kommer att äta till vårt fredagsmys. Chicken fajitas är så gott så tungan krullar sig alltså. Marinaden till kycklingen gör hela grejen alltså, smakerna blir fantastiska! Chicken Fajitas, 4 pers (14 SP/portion) 600 g kycklingfiléer 2 msk olivolja 1 stor lök 3 paprikor i olika färger 1 pressad vitlöksklyfta Marinad: 3 … Continued