Glutenfria vaniljscones i långpanna
I morse var jag en god mor och fru och brassade scones åt oss till frukost. Ämen så sjuuuuukt gott! Söta, goda, lite knapriga och så jättesaftiga. Dessa måste du verkligen prova! Med alla frön till blir det så himla himla gott. Recept ca 8 scones: 0,25 dl chiafrön 2,25 dl vaniljyoghurt 1 dl havregryn … Continued
Kompishäng
Men godmorgon! Härligaste lördag is in da house. Alltså helt galet, men jag sov och slumrade av och till ända fram till 7 i morse. Va? Jag som är van att vakna redan kl 03 liksom. Sen låg vi isängen till klockan var 9. Men sen tog jag mig i kragen och gick upp och … Continued
PMS – och hur jag blivit hjälpt
Godmorgon finisar! Nypromenerad och hemkommen från lite trädgårdsfix. Alltså, idag har jag känt mig som ett ösregn. Jag vet att det återigen beror på PMS så det är inga konstigheter. Det är bara det att det alltid liksom överrumplar en. Man är inte beredd att bara en morgon vakna och känna så sjukt annorlunda inför … Continued
Chicken Fajitas med 3 såser
Till helgen tänkte jag tipsa dig om världens godaste Chicken Fajita med 3 olika såser som verkligen var helt magiska! Detta är perfekt till fredagsmyset eller varför inte bjuda på en riktigt god middag på lördagskvällen. Chicken Fajitas är aldrig fel….finmiddag som ”ful”middag. Haha…. RECEPT CHICKEN FAJITA 4 pers 600 gram kycklingfiléer 1 tsk salt 2 tsk spiskummin 1,5 tsk paprikapulver … Continued
Fin mamma, fina fransar och god mat
Godmorgon godingar! Åh, jag sov hela kvällen igår, somnade vid 6 blecket i soffan och sen sov jag i dvala resten av kvällen fram till 3 inatt. Så nu är jag piggare igen men det blev inte så mycket mer bloggande igår kväll. Igår åt jag lunch med mamma och exet. Alltså, bor du i … Continued
Glutenfri saffranskaka
RECEPT: 175 g smör 1 pkt saffran 1/2 g 2 ägg 3 dl strösocker 1 1/2 dl grädde 1/2 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver 2 1/2 dl mjölmix 1 1/2 dl rismjöl 1 dl potatismjöl Gör såhär: 1) Smält smöret. Häll i saffranet och låt det smälta ned ordentligt med smöret. Häll i grädden. … Continued