Rester av julskinka – Skink och parmesanfylld potatis
Rester av julskinka? Här har du ett supergott tips på vad du kan göra av det. Julskinka & parmesanfyllda potatisar 10 potatisar 10 rejäla skivor av julskinkan 2 dl creme fraiche 1 dl parmesanost Gör såhär: 1. Dela potatisarna på mitten, lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över olivolja, salt och svartpeppar. In i ugnen … Continued
En sån mysig dag
Godmorgon! Igår städade vi först på förmiddagen, sedan var det dags att packa oss in i bilen och fara mot MOS. Julklappshandling med moderna familjen. En av oss gäspade redan från start. Närå, han var tapper i alla timmar som vi gick runt i varuhuset. Tror det blev 8 timmar sammanlagt med lunch och fika. … Continued
Hemmadag
Gokväll! Vi har haft en riktig hemmadag idag. Jag har gjort 2 olika veganska ”sillar”, en ”pepparrotssill” och en ”senapssill”. Vet ni hur spännande en vegansk ”sill” kan vara? Det var med står nyfikenhet som jag gjorde lagen och la i den skalade skivade zucchinin. Doften är ju exakt sill. Smakade en liten bit och … Continued
Julledighet
Inlägget innehåller annonslänkar samt reklam för Partykungen och Love Forever Gokväll raringar! Då har vi jullov för hela slanten fr o m nu. Det var en glad Milo som hämtades på skolan idag. Nu har vi 3 veckor tillsammans. Jag jobbar ju på som vanligt men jag ska se till att få dagar som bara … Continued
Sista dagen i skolan
Idag är det äntligen fredag hörni! Jag kan knappt fatta att jullovet är här, äntligen ska Milo få vara ledig och ”Mellan” får också lite julledigt efter att tappert ha jobbat nu hela hösten. Så glad och så pepp i morse när han gav sig iväg med sin pappa. Dom ska ha dansuppvisning idag men … Continued
Saffranscheesecake med glöggtäcke
Igår gjorde jag en fantastisk saffranscheesecake som innehåller alla de där juliga smakerna som man vill ha på julen. Allt från pepparkakor till saffran och glögg, den blev verkligen ljuvlig. Denna kommer att finnas som efterrätt på vårt julbord, ska bli spännande och se vad de andra tycker. Jag har slängt in den i frysen … Continued