Ninas tomatpasta med burrata

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Halloj! Ja då var veckan igång igen. Tjoff tjoff och så är det dags att tänka på vardagsmaten igen. Ibland kan de där enklaste rätterna vara perfekt att laga på just på måndagar. Här tänkte jag bjuda dig på ett enkelt och sååååå galet gott recept på en tomatpasta som jag brukar göra. Nej men alltså, ni måste testa!

NINAS TOMATPASTA MED TRYFFELBURRATA, 4 p

500 g valfri pasta (kolla in detta (<klickbar länk) utbud, finns så mycket till bra priser)

2 tetror krossade tomater (jag kör på dessa (<klickbar länk), älskar att man kan köpa storpack)

15 romantica cocktailtomater (godaste som finns)

2 vitlöksklyftor

2 msk tomatpure (testa gärna denna (<klickbar länk) delikatesskryddade som ger extra smak)

1 tsk paprikakrydda

2 tsk torkad timjan

2 dl riven parmesanost

1 msk honung

Salt & svartpeppar (använd gärna färskmalen svartpeppar (<klickbar länk)

1 kruka basilika

2 tryffelburrata

Gör såhär:

1) Koka pastan enligt anvisningar. I en stekpanna, ha i rikligt med olivolja. Pressa i vitlöksklyftorna och låt den fräsa en stund, de ska inte få färg dock. Ha i tomatpurén och låt den fräsa med en stund, då släpper den smak och blir så god. Ha i romantica tomaterna och låt dem fräsa med en stund. De ska börja poppa sönder.

2) Häll i krossade tomaterna och honungen och krydda sen med, paprikakrydda, timjan, salt och svartpeppar. Låt puttra på medelvärme i ca 15 – 20 min. Rör om då och då.

3) Riv i parmesanosten och ta av tomatröran från värmen. Rör om tills parmesanen smält ned i kastrullen.

4) Lägg upp pasta och tomatsåsen, klicka på tryffelburrata (gillar du inte tryffelburrata så ta vanlig). Ös på med färsk basilika och ringla över lite olivolja över burratan och sen lite mer nymalen svartpeppar över. Gaaaaalet gott! Har craving redan och vill äta detta varje dag nu. 😂

För glutenfritt: Använd glutenfri pasta

För laktosfritt: Hittar inte laktosfri burrata med byt ut den mot en laktosfri mozzarella, parmesan/hårdost är naturligt laktosfri.

Kika gärna in på Matsmart! Massor med bra mat/snacks/dryck/städ/skönhet m.m. till bra priser!

Krossade tomater 8 pack Har alltid en sån här står i skafferiet. Vi använder mycket krossade tomater i matlagningen.

Vit choklad (5 pack) – världens godaste choklad med hög kvalitet. Perfekt att baka med och lika god att äta. Portionsbitar så man behöver inte skära i chokladen.

Mjölkchoklad (5 pack) – Familjen favvochoklad som också alltid finns i skafferiet.

HÄR hittar du in till Matsmarts hemsida!

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat under inlägget.

Här kan du följa mig; 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

75
Kommentera

När olyckan var framme

Obs: Varning för lite obehaglig bild längre ned. Tänker om du är känslig för sår/blod.

Tänk så snabbt en olycka kan vara framme? På ett ögonblick kan man skära sig så illa så det slutar på akuten. Milo ringde igår kväll lite skärrad och förklarade att han hade skurit sig illa på ett fotbollsmål och hade fått ett sår på låret som såg riktigt läskigt ut.

”Ska vi hämta dig” frågade jag!

Nej jag står på elsparken och är på väg hem” svarade han.

Jag älskar inte att titta in i stora sår, så tur var väl att Tony var hemma. Tony är lugnet själv, han går aldrig upp i atomer eller blir rädd eller skärrad. Han håller alltid lugnet. Så av naturliga skäl var det han som fick kolla såret. Efter en halv sekund sa han att det bara är att åka till akuten. Då förstod jag att det inte var ett ”normalt” sår. Där satt jag med alsollösningen, förband och kirurgtejp och insåg att det inte behövdes nu.

Så tapper och modig. När man aldrig fått ett stort sår eller sytt så var detta såklart en obehaglig upplevelse. Tony textade hela tiden från akuten så jag var med på vad som hände. Han hade varit så duktig. Läkaren hade förklarat att såret var ovanligt djupt, det brukar sällan skära sig igenom så många hudlager så det måste varit något rejält vasst som gjort detta.

Igår kväll när de kom hem efter akuten så pratade vi länge om vad som hände. På vägen hem hade de åkt förbi fotbollsplanen för att se vad som kan ha skurit upp hans ben? Vi tänkte så vi kunde säga till så inte fler barn råkar ut för samma. Han minns bara att han sprang förbi målet och där någonstans så small det bara till och så det hade han ett stort gapande sår på benet. Tankar om att någon skulle kunna ha placerat något där slog oss också, man vet ju aldrig?

Dom hittade dock inte vad orsaken kan ha varit. Tony letade länge vid just platsen det hände men inget. Det enda han kan tänka sig är att det står ut en mutter en bit som sitter i målet, att den på något sätt tagit så illa att den skar upp benet.

Aja, idag blir det en vilodag från skolan. Såret sitter illa till enligt läkaren då den är i närheten av knät så ingen gympa eller ansträngning så länge som stygnen sitter på heller.

Nu för han krya på sig så han är fit for fight när sommarlovet startar. Tur i oturen att det inte blev allvarligare, ja så tänker jag alltid.

Vi hörs sen!

Kram Nina

108
4 kommentarer

Utemys och fotfix

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Heeej!

Hörni, vilken dag vi fick idag. En bonusdagar med fint väder som vi inte alls hade räknat med. Så glad för det.

Har ni klurat något på Morsdag ännu? Hos oss firas allt sånt, jag älskar och fira och tar varje anledning till firande på största allvar. Man behöver givetvis inte köpa presenter jämt, jag personligen älskar att bli firad med eller utan presenter. Sen om det halkar med en present, ja jag blir ju inte ledsen, presenter är alltid välkommet, sticker inte under stol med det. Haha…. 😂 Jag är dessutom väldigt tacksam att köpa presenter åt. Jag blir alltid djupt berörd över att någon tänkt speciellt på mig och kommer med en gåva. Tagit av sin dyrbara tid och sina pengar och liksom ansträngt sig för en present till mig. Så jäkla fint ju. 😭❤️ Spelar ingen roll vad det är, alltid djupt berörd.

Vi har tillbringat den största delen av dagen utomhus idag. Så skönt att bara hänga ute och njuta av lite värme. Lite kallt i skuggan men ändå helt ok.

Ingen av oss orkade ens tänka tanken att laga mat idag så det blev till att beställa Foodora åt oss. Köpte en glutenfri pizza och firade söndagen med, orkade bara halva så det får bli kvällsmaten också. Skitgod! Juventus hette den med mozzarella, pesto, basilika, parmesan och pinjenötter.

Tony och jag hade en ”fixa fötterna” dag idag. Använder en elektrisk fotfil från Scholl (på REA nu), som jag tycker är supergrym! Tänkte göra ett fotbad ikväll och sätta om nagellacket. Älskar den här blå färgen just nu, Aruba Blue (REA nu) heter den och är så härlig i färgen. Sitter superbra också, det som lossnat nu är det som Tony brukar sitta och pilla med på kvällarna. 😀

Apropå det, kolla min Instastory. Vi försökte vara lite roliga där just när det kommer till det här filandet. Haha!

Hörni! Har ni klurar något på morsdag då? Dessa armband (<klickbar länk) klurade jag på att beställa i morsdagspresent till mig själv. 😀 Så snygga och flera av dem nu till 30% rabatt!

Jag som trodde att jag redan hade den absolut bästa ögonkrämen man kan ha blev alldeles vild när jag läste om den här! Ett dubbelserum till ögonen som till 96% består av helt naturliga ingredienser (me love) och fått ”Bäst i test” av Amelia. Slätar ut rynkor, minskar svullnad och mörka ringar. Måste ha! Finns HÄR (15% rabatt just nu).

Senast i min beställning låg det ett helt gäng med lösögonfransar också, som vanligt säger jag för det beställer jag en gång per månad. Går att använda flera ggr men det är en hel del dagar på en månad och jag använder dem nästan dagligen. Mina vardagsfavoriter heter Ardell Natural. Dom som heter Eylure Smokey Eye har faktiskt seglat upp på min topplista. Lite mer trycka i dem så de passar på middagen eller festen. Eylure Fluttery Light är också toppen, lite mer vardagsfrans skulle jag säga och snorbilliga just nu. Många fransar på jätte-REA nu så passa på om du behöver fylla på.

Här ska det fortsätta mysas ute. Sitta i solen och så ska det spelas lite boll här också. Köpte lite ”sommarleksaker” på butiken Normal. Kul ju.

Hörs sen igen!

Kram Nina

48
Kommentera

Veckomatsedel

Dags för veckans matsedel igen. Själv ska jag snart skriva lista på mat jag ska handla för veckans maträtter. Åker och handlar sen, älskar och handla för veckan (må-to) på Söndagar! 🥰

MÅNDAG: Kycklingpanna

TISDAG: Ris & kasslerlåda

ONSDAG: Grekisk Fetaostpaj

TORSDAG: Kycklingsoppa med kokosgrädde

FREDAG: Mexikansk tacopanna

Och som en underbart god avslutning på denna VECKOMATSEDEL så tipsar jag om denna magiskt goda Äppelkaka.

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat under inlägget.

Här kan du följa mig; 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

31
Kommentera

Sköna dagar vi fick

Innehåller annonslänk för Cellbes

Klänning HÄR, finns i fler färger.

Hej finisar!

Ja vi fick ju några dagar med härligt väder, jag passade på att sitta på uteplatsen och jobba, sprang in lite då och då och fixade med saker, mest försökte jag hålla mig ute. Får man en enda dag med härligt väder så försöker jag verkligen njuta av det allt jag kan. Det har ju blivit sämre igen, snark….det har regnat som tusan och molnen ligger som ett tungt grått täcke över oss. Det var väldigt vad det tar tid för den här sommaren att komma igång? Kalla nordanvindar som isar hela kroppen, så less på nordanvindar nu faktiskt. 🙈

Har haft en väldigt gosig och efterhängsen katt på mig dessa dagar. Hon blir bara mer och mer fäst vid mig. Där jag är, ja där är hon. Springer jag bara upp för att kissa på övervåningen, nog fasen är hon där bredvid mig på 2 röda. Hon börjar bli riktigt vresig mot Milo också, så fort han är i närheten av mig så markerar hon direkt att jag är hennes ägodel. Det har gått så långt så hon faktiskt gärna river till på honom också. Hur får man bort sånt beteende? Det är ju inte så trevligt direkt…. 🥹

Jag hann minsann lufta lite klackar under värmedagarna minsann! Så längesen det kändes som man kunde ha bara fötter i skorna. Dessa kallar jag mina 1000 meters klackar. Ja alltså jag har allt från ”200 stegs” klackar till 1000 meters klackar. Hörs säkert på namnet men vissa går man så långt som 1000 meter i, sen finns det dom man går 200 steg i innan fötterna ber om nåd och gör så livet blir ett hel****. Galna i-landsproblem men aj så satans ont det kan göra alltså!

Annat är det med ”gå i en hel evighet” skorna. Dessa sneakers (<klickbar länk) tipsade jag om tidigare men WOW så sköna dom är alltså. Så galet sköna, har någon form av små sköna prickar i skorna som gör dem extra komfortabla. Finns en hälkudde i bak också. Nej men jag är så nöjd. Dom finns i vitt (<klickbar länk) också, måste beställa dom också.

Under en av dessa soliga dagar var jag ute och gick med mina föräldrar, så mysigt i solskenet. Tony tog en joggingtur under tiden och kom ifatt oss på slutet. Åh vad jag värdesätter dom där två människorna som satte mig på jorden. ❤️ Mer än någonsin faktiskt. När någon nära rycks ifrån en så blir man så otroligt påmind om hur skört det här livet är, rätt som det är så rycks någon ifrån en. Vi som familj har umgåtts så tajt sen det hände, vi behöver varandras närhet och stöd nu.

Apropå föräldrar, mamma har blivit så sugen att gå på samma salong som jag går till. Jag har talat så gott om det så nu ville hon också dit. Jag vet exakt hur mycket hon njöt just på denna bilden, det bästa hon vet är när någon håller på i hennes hår nämligen. 🥰❤️ Så igår blev hon ompysslad med uppfräschning av hennes gråa hårfärg och en klippning. Efter det så bjöd jag henne på lunch. En mysig mamma-dotter idag i storstan blev det.

Min fina mamma med ny frilla och allt. ❤️ Mamma behöver lite extra kärlek just nu, det är jobbigt att förlora sin syster och en av hennes bästa vänner. Tänkte att jag skulle uppmuntra henne lite. Alltså hon är ok och så, hon har accepterat läget osv men det är en oerhörd sorg man ska ta sig fram i. Mamma älskade i alla fall maten. Vi åt detta till förrätt, och poscherad torsk till varmrätt. Hon sa att det var bland det godaste hon ätit. Min lilla mamma, nu ska vi åka till restaurangen hela patrasket så pappa också får smaka på deras goda mat.

Vi hann med lite shopping också mamma & jag. Kan visa sen. Det blev så mysig dag, mamma var så tacksam och glad att få komma ut och göra lite mysiga saker. Det behövs nu. På fredag har vi begravning, det blir en oerhört tuff dag för oss alla, samtidigt ska det bli skönt att få säga hejdå. ❤️

Nu ska jag steka pannkakor till familjen. Vi hörs snart igen.

Kram Nina

49
5 kommentarer

Vitlöksfrästa räkor

Suuuuuupergoda tilltugg, antingen på ett stort buffébord eller bara som dom är. Gott till ett glas bubbel eller iskallt vitt vin. Muuuuums!


Vitlöksfrästa räkor

400 g stora skalade räkor (jag brukar köpa styckfrysta Vannameiräkor på ICA)

3 st vitlöksklyftor

2 tsk cayennepeppar

1/2 dl olivolja

25 g smör

Salt & peppar

1 lime

Gör såhär:

1) Skala vitlöken och finhacka den. Häll i olja och smör i en stekpanna. Ha också i cayennepeppar och den hackade vitlöken. Det ska vara hög värme. Stek runt allt i ca 1 minut.

2) Ha i de tinade räkorna och låt den fräsa med under omröring i 2 minuter. Ta av från plattan. Pressa på lime och rör runt. Servera!  

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat under inlägget.

Här kan du följa mig; 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

97
Kommentera

NY VLOGG

Ny VLOGG här ➡️ https://youtu.be/lCG96tOvW5A

Kram Nina

40
6 kommentarer

Banana foster

Innehåller annonslänkar genom reklam för Partykungen och Cervera

Denna dessert är skapad på Brennans restaurang i New Orleans 1951. Denna efterrätt döptes efter en lojal kund på restaurangen, Richard Foster. Fasta mogna bananer sauteras i en romindränkt kolasås och flamberas sedan och hälls sen över vaniljglassen. Mumma!

Bra utrustning att ha:

Gjutjärnspanna – (<klickbar länk) En riktigt bra gjutjärnspanna med stålhandtag. Användbar till mycket, kan också användas i ugnen.

Lång tändare – (<klickbar länk) En usb-uppladdad tändare som håller i upp till 300 tändningar på en laddning.

Serveringsskålar – (<klickbar länk) Fina glasskålar att servera ur är alltid trevligt.

Banana Foster, 6-8 p

4 msk smör

2 1/2 dl farinsocker

1/2 msk malen kanel

4 msk bananlikör (alkoholfri finns HÄR)

4 bananer

4 msk rom

1 liter glass

Gör såhär:

1) I en gjutjärnsstekpanna, smält smör. Blanda i farinsockret och kanelen och rör om ordentligt. Låt värmas i ca 1 minut.

2) Ha i bananlikören, rör om hela tiden tills den gryniga konsistensen försvunnit. Rör om i ca 1-2 minuter.

3) Dela bananerna på längden, sedan på mitten. Lägg dem med den runda delen nedåt i pannan. Stek dem där i tills de börjar mjukna, ca 2-3 min.

4) Vänd nu bananerna till sin platta sida. Ta bort pannan från värmen och häll i romen. Ta nu pannan över riktigt varm platta, antänd romen med en lång tändare. Rör pannan runt runt försiktigt tills lågan slocknar. Ta bort från plattan.


Säker flambering: Var gärna två personer när något ska flamberas.

• Använd alkohol med hög alkoholhalt. 40% eller högre.

• Se till att maten/desserten är färdiglagad och ligger i en traktör- eller stekpanna av gjutjärn eller koppar.

• Slå i spriten från ett decilitermått över den varma maten. Pannan får inte vara för het för då riskerar spriten att koka istället. Spriten ska dock bli lite varm.

• Antänd spriten. Se till att du inte står under köksfläkten eller i närheten av något annat brännbart. Sprit antänds väldigt lätt och lågorna är svåra att se. Var försiktig med ansiktet och var beredd med ett lock om olyckan skulle vara framme. Absolut inte vatten!

• Låt spriten brinna ut klart.

5) Servera i 6-8 serveringsskålar/glas. Lägg i en stor skopa glass i varje. Häll sedan på sås och lägg på några bananhalvor.

Gillar du receptet blir jag jätteglad om du klickar i tummen upp under inlägget.

Här kan du följa mig;

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

69
Kommentera

Kissnödig och solskydd påfyllt

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj på er…

Har suttit nedborrad i jobb så jag har inte reflekterat så mycket över just klockan ännu. Har ju inte ens ätit lunch än och klockan är 14. Galet!

Igår hände egentligen inget speciellt alls. Möten i Sthlm. Jag var i vanlig ordning kissnödig just när Tony skulle gå på ett möte och jag sätta mig på ett café och jobba. Meeeen det blev inget av med det, jag var för kissnödig för att ta mig till ett café ens. Så snällt satt jag och väntade i bilen tills han var klar så vi kunde åka till en toa. 😂 Alltså min kissnödighet vet inga gränser när det blir såpass. Gud nåde om man skulle behöva köra en trippelnysning, ja herreminjee då skulle skinnsätena i Volvon behöva saneras.

Hörni! Jag hämtade min beställning från NordicFeel i förra veckan. Jag beställer ju hutlöst många lösfransar varje gång jag beställer, de går att använda fler ggr men det är många dagar på en månad. Så nya måste också införskaffas.

Hawaiian Tropic SPF 50 HÄR (20% rabatt just nu)// Hawaiian Tropic SPF 30 HÄR (20% rabatt just nu) // FILORGA SPF 50 spray HÄR. (20% rabatt just nu).

Jag fyllde på solskyddslagret här hemma. Du vet väl att solskydd blir gammalt efter några månader då man brutit förpackningen. Detta var det en vän till mig som påtalade, där satt jag med en tre år gammal solskyddburk och smorde. Haha, inte så lätt att veta ju.

Favoriter till mig har vi här, det är säkert 5:e året i rad som jag kör med Hawaiian Tropic. Det var ju det man körde när man var ung. Fast i oljeform, ingen solskydd what so ever utan då körde man olja så det fräste på huden. Ja fy farao alltså…. Noll koll man hade då. Jag gillar Hawaiian Tropic för att den går in i huden direkt. Avskyr när det ligger utanpå huden och är kladdigt. Jag kör 50, Tony kör 30 och till Milo kör vi denna till. Det har vi gjort i alla år, i början körde vi den för barn men nu den för vuxna.

FILORGA sprayen har jag alltid i väskan. Så återfuktande med anti-aging i. Innehpkker ett micro-inkapslat glaciärvatten som gör underverk med huden, ger massor med lyster också. Denna kan man spraya rakt på makeup också om man sminkat sig. Vet inte hur många ggr jag suttit på en uteservering och känt hur det bränt, bara ta upp och spreja på. Doftar ljuvligt och sprayen känns nästan som ett lättare puder när det landar i ansiktet. Bästa!

Min ”go to” Lip Balm hela somrarna! Elizabeth arden Eight Hour cream sun defence stick. (30% rabatt just nu). Använder på läppar och näsa hela somrarna, detta stick har gjort att jag aldrig längre bränner läpparna och får munsår. Det är ju annars mer en regel än undantag att bränner man läpparna så har man fula munsår inom 2 dagar. Ett år när jag var på Gotland så kom jag hem med 8 munsår. My god!

Nu ska jag kvista vidare här, mer jobb väntar och jag MÅSTE verkligen äta nu. Hörs sen igen!

Kram Nina

40
2 kommentarer
ANNONS

Dinkelbröd i långpanna

Förra veckan gjorde jag Dinkelbröd till familjen. Dinkel är jordens äldsta sädesslag, det är dessutom hälsosammare än vetemjöl, det innehåller mer protein, har högre energiinnehåll, fler nyttiga fettsyror, mer mineralinnehåll och mer B-vitaminer.

Utrustning som är bra att ha hemma:

En bra köksmaskin – (<klickbar länk). Jag har den du ser på bild ovan. Den slår allt jag någonsin haft, jag har en extra stor då jag vill kunna baka stora degar så skålen rymmer hela 6,9 liter.

Degskrapa – (<klickbar länk). Hur man klarat sig utan degskrapa i sitt liv kan man ju verkligen undra? Alltså detta är ett MÅSTE för mig, så otroligt användbar.

Mjölsikt – (<klickbar länk). Perfekt när du inte vill få klumpar i smet, perfekt att sikta på brödet innan gräddning. Toppen till florsocker också.

Kökshandduk – (<klickbar länk.) Älskar mina handdukar från Solstickan. Blir alltid så glad av dem, påminner om min barndom.

DINKELBRÖD I LÅNGPANNA, ca 20 bitar

6 dl vatten

1 fpk torrjäst

2 msk honung

2 tsk salt

1 dl olivolja

Ca 15 – 17 dl dinkelmjöl

Gör såhär:

1) Värm vatten till ca 37-40 grader. Jag kör lite varmare när jag jobbar med torrjäst.

2) Häll i det i en köksassistent eller bunke. Häll på torrjäst, honung och salt. Blanda runt och låt sedan stå i ca 5-10 min.

Det ska bli som ett skum uppepå degvätskan, då är det klart. 

3) Häll sedan i mjölet i omgångar, degen ska vara lite kladdig fortfarande. Detta för att det är dinkelmjöl och detta har en förmåga att bli alldeles för torrt om man har för mycket mjöl. Kör den i köksassistenten i ca 5-8 minuter.

4) Låt sedan degen jäsa övertäckt i ca 45-60 minuter tills degen blivit dubbel så stor. Sätt ugnen på 200 grader.

5) Häll ut degen på bakplåtpappersklädd plåt. Platta ut den, ett tips om det är för kladdigt är att mjöla händerna lite. Låt sedan jäsa övertäckt ytterligare i 30 minuter.

6) Pudra över lite dinkelmjöl, dela också upp degen i rutor med hjälp av en degskrapa. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 10-15 minuter. När du knackar på brödet ska det vara hårt och låta lite, då är det klart. Kolla gärna under brödet, har det fått lite färg där är det klart.

Tips: För att ditt dinkelbröd inte ska bli torrt, frys ned det direkt efter gräddning och ta fram bitar när du är sugen.

Gillar du receptet ovan får du gärna klicka i hjärtat längst ned till höger under inlägget. 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

69
1 kommentar