Guuuu va gött det blev igÄr. Jag brukar göra en liknande men böt ut fonden igÄr och det blev ocksÄ vÀldigt gott.
FĂRRĂTT:
En knippe fÀrsk sparris
Solrosfrön
Parmesanost
Smörstek den fÀrska sparrisen. Torr-rosta sedan solrosfröna och strö över flingsalt. Riv parmesanost. Strö sedan solrosfrön och parmesan över sparrisen. Servera.
VARMRĂTT 4 p.
4 kycklingfiléer
4 skivor prosciutto
2 dl créme fraiche
2 dl grÀdde
1/2 msk rosmarin
2 msk balsamvinÀger
2 tsk soya
2 msk kycklingfond
Salt & peppar
Linda in kycklingfiléerna med prosciutto. In i ugnen pÄ 225 grader i ca 20-30 minuter. Blanda under tiden sÄsen till kycklingen. Ha i créme fraiche, grÀdde, rosmarin, balsamvinÀger, soya, kycklingfond och salt och peppar. HÀll i denna sÄsen över kycklingen nÀr kycklingen börjar bli klar och lÄt sÄsen puttra med ca 10 minuter. Servera till ris och en grönsallad, gÀrna med fetaost.