SAFFRANSCHEESECAKE

IMG_7805.JPG
SAFFRANSCHEESECAKE

Här ska du få ett recept på en riktig härlighet! Wow säger jag bara. Det är som att packa ihop julen i en lite springform som sen bara exploderar i munnen. Var beredd på en smaksensation!

130 gr florsocker
3 st ägg
200 gram Philadelphiaost
3 dl vispgrädde
4 paket saffran
1 1/2 tsk romessens
3 paket pepparkakor (kung Oscar)
25 gr smält smör
2 tsk pressad citron
1 tsk strösocker
(Att fylla på med omalen saffran i cheesecakesmeten förhöjer känslan)

Gör såhär:

Dela först äggen. Vispa florsocker och äggulor luftigt och blanda sedan i philadelphiaosten. Vispa sedan grädden i en annan bunke, och vispa äggvitorna hårt i ytterliggare en bunke, jag brukar vispa i min köksmaskin. Pressa i ca två teskedar citron och tillsätt romessensen i ägg, socker och philadelphiaoströran. Tillsätt saffranen i äggblandningen. Häll i vispgrädden och blanda nu samman allt. Ta pepparkakorna och krossa dem till småsmulor. Smält smöret under tiden och blanda sedan det smälta smöret och pepparkakssmulorna. Pressa ner hälften av mängden i botten av en springform. Häll sedan över smeten i springformen. Det som är kvar av pepparkakssmulorna strös ovanpå smeten. Ställ in formen i frysen i ca 5 timmar. Man kan dekorera med valfria bär t ex. Något som är gott är att ha på marinerade hjortron. Tag sedan fram cheesecaken ca 15 minuter före servering.

1
6 kommentarer

Underlag – Concealer, foundation, puder och shading.

Dags för ett skönhetstips igen!

Jag själv älskar skönhetstips och det är värt mycket när man kommit upp över 40 strecket kan jag lova. 🙂 Idag ska jag tipsa dig om underlag. En bra sminkning handlar till 85% om underlaget enligt mig. Du kan ha en smashing makeup på ögonen, men är underlaget inte snyggt så känns det som den där ögonemakeupen falnar. Ett snyggt underlag får du med bra produkter. Du får också ett snyggt underlag om du är villig att sköta Din hud med scrub, rengöring och fukt.

.

I det här inlägget tänkte jag tipsa om underlag i form av concealer, foundation, puder och lite shading.

IMG_7765.JPG

1) Au natural!

2) Concealer. Här har jag applicerat concealer på de ställen som det behövdes på. Runt ögon, inne i ögonvrån, upp i pannan, runt näsan och sen har jag även gjort en ”light” shading variant av det hela.

.

IMG_7785.JPG

Jag har använt denna ”corrector-pen” från Yves Rocher. Du hittar den HÄR.

.

3) Här har jag tagit en pensel och liksom jämnat ut concealern med. Jag använder mycket penslar. Dela för att det är enklare men också för att resultatet blir mycket snyggare.

.

IMG_7787.JPG

Jag använder denna från ISADORA. Tycker den är GRYMT bra. Liten och smidig, ger ett fint resultat också. Du hittar den HÄR.

.

4) Här har jag haft på foundation. Det gör jag också med en foundationpensel. Viktigt för ett bra resultat då det blir perfekt jämnt med pensel. Jag applicerar på mest i T-zonen för att sedan tona ut den utåt. Viktigt att inte ha för mycket men också att inte vara för snål. Det SKA täcka men får liksom inte bli kakigt. Avslutar alltid med ett transparent puder för att fixera underlagskrämen. Då sitter den bättre under hela dagen och håller det feta borta, HÄR har du ett bra puder som jag använder.

.

Jag vill gärna ha en foundation som ger fukt. Den här underlagskrämen (foundation) är riktigt bra och billig. Täcker lagom mycket och ger ett fint naturligt resultat. Du hittar den HÄR.

.

5) Här har jag gjort lite shading. Jag har haft på lite mörkare skugga på näsans sidor men också under kindbenen. Detta formar ansiktet på ett fantastiskt sätt. Bara lite shading gör stor skillnad. Det finns färdiga shading paletter att köpa. Till vardags använder jag mig av denna.

.

IMG_7795.JPG

Jag använder mig av denna till vardags. ISADORAS face sculptor. En palett som du kan köra lite shading med. Har visat på bilden ovan hur shading kan gå till. Detta ger mer resultat än vad man tror. Det ger lyster, form och fräschör. Du hittar denna palett HÄR.

.

6) Voilà! Här har jag shade’at och haft på både lyster och rouge. Om man jämför med bild 1 då är det ju en märkbar skillnad.

.

Hoppas Du fått lite inspiration för ditt eget underlag. ❤️

0
2 kommentarer

Godmorgnings – FRÅGOR & SVAR DEL 2

IMG_7743.JPG

Godmorgon!

Uppe mitt i natten och skriver känns det som. Jag vaknade alldeles för tidigt och ska faktiskt efter detta inlägg försöka slumra lite till faktiskt. JÄKLA PMS. Förstör min sömn. Men ska snappa upp alla tips jag fått om D VITAMIN. Har nu införskaffat mig det så får vi se om det blir någon förändring. Jag fortsätter med frågorna och svaren.

.

FRÅGA:


En sminkfråga! Det är ju sådär lagom lätt att ge make-up råd via nätet…men du får gärna försöka! Du ser alltid så sablans fräsch ut på alla bilder!! Jag undrar om du kan tipsa om dina fem favoritfoundations som har ”allt”? Helst inte såna svindyra, utan typ max 250 kr. Jag har så svårt att hitta rätt. Använder mineralfoundation och gillar det men speciellt på vintern känns det som att det behövs lite mer täckning. Har typisk t-zons hy med synliga porer. Lite lagom ”mogen” hy (är snart 39 år). Tacksam för tips!

SVAR:

Tack! ❤️ Vad snällt sagt av dig, blir så glad att höra att jag ser fräsch ut. Senare idag ska jag tipsa om en bra vardagsfoundation så idag får du redan ett tips. Kommer ta till mig din förfrågan om att tipsa om bra lite ”billigare” foundations och skriva ett inlägg om det. KRAM!

.

FRÅGA:


hur kan du vara så himla fräsch och snygg??? det lyser om dig. hur kunde du gå ner i vikt när du bakar så goda saker===?? starkt gjort. kram eva

SVAR:

Men tack snälla fina du! ❤️ Herreminjee, rodnar här. Blir så glad verkligen. Tack! Jo, men jag använder ju smink. Kan inte sitta här och säga att jag är en naturlig skönhet för det är jag inte. Jag är glåmig, mörk runt ögonen och röd runt näsan som alla andra. Men jag är också utbildad makeup artist och får en hel del hjälp av det i dessa glåmiga tider. Idag kommer ett superbra tips här på bloggen om just underlag för ansiktet. Detta är ansiktets A OCH O och hör stoooo skillnad för fräschhet osv. Så håll utkik.

Ja, bakning är terapi för mig. Så jag äter ju sällan själv faktiskt. Smakar alltid men äter sällan. Så ja, min frys är överfull. Mina nära och kära går upp ett par kilo när jag bakar som mest också då jag ger bort mycket.

Kram ❤️

.

FRÅGA:


Hur trivs ni i nya lägenheten? Saknar du landet? Har du eget företag? Tack för en toppenfin blogg!

SVAR:

Jo, det är ok i nya lägenheten. Klart jag saknat att bo i hus (inte på landet dock) men nu går vi en period till mötes då det är rätt så härligt att bo i lägenhet om du frågar mig. 🙂 Ja, jag har eget företag.
Tack för att du läser, kram! ❤️

.

FRÅGA:


Hej! Vilken köksmaskin har du och vad tycker du om den? Är sugen på att köpa en och undrar om du har någon att rekommendera! Kram

SVAR:

Sedan jag var med i Hela Sverige Bakar så äger jag en OBH Nordica ”Hercules”. Jag har hunnit haft två stycken redan då de hade den goda smaken att komma ut med en ny färg som jag bara var TVUNGEN att införskaffa. 🙂 Nu har det kommit en till färg men min karl blir väl galen då. 😉 Jag älskar den! Den är inte så högljudd och väldigt stark. Superbra helt enkelt!

Kram ❤️

.

FRÅGA:


Kul med frågestund
Har några frågor om bakning, har testat flera av dina smarriga recept och får mycket beröm för de!
Hur länge har du bakat? Hittar du på alla recept själv? Hur lång tid tar det att ”hitta” det perfekta receptet?

SVAR:

Vad roligt att du får beröm, alltid kul när folk uppskattar ens bakning. Jag har bakat sen jag var 15 år, var alltid älskat det! Jag ”knarkar” recept och älskar att göra om dom till mina, så många recept har jag hittat som jag sedan gjort ändringar i för att det mer ska vara mina smaker i det. Ja, hur långt tid tar det? Ibland så får man till det direkt, men många är gångerna som man trott att det ska bli grymt och så smakar det typ skit. Haha…. 🙂 Men man får inte ge upp, bara fortsätta testa sig fram så kommer det perfekta receptet sen. 🙂 Kram ❤️

.

IMG_7531.JPG

Ett av mina perfekta recept hittar du HÄR!

.

FRÅGA:

Hei bare lurte på om tiden for dine innlegg kommer til å komme opp igjen På den gamle bloggen så man klokkeslettet når du postet innleggene det er borte nå Savner det da jeg selv er en natteravn og fant trlst i at det var flere enn meg som var opp i natta takk for topp blogg og podcast Dere er hjertlig velkomne til å spilke inn en podcast her hjemme hos meg i spania
Hilsen Helene aka Bakemester Snipp

SVAR:

Det har du rätt i! Ska kolla med min webbkille om vi kan ändra på det så att klockslagen jag postat inläggen syns. Kul att du är som mig och är uppe mitt i natten! JAAAAAAAAAAA! Vi vill jättegärna komma och spela in podcast hos dig! Åh jaaa, när får vi komma? Var i Spanien bor du? Vad avis jag är att du bor där!! 🙂

Ni som inte lyssnat på vår podcast ännu…… Ni hittar alla avsnitt HÄR!

0
Kommentera

Saffranssmörbullar

IMG_7781.JPG

Nu jäklar i min lilla låda ska det bli härligt att få dela med mig av detta underbara recept! Lyssna nu! Saffrans-smörbullar! Smaka på det du!? Halleluja! ❤️

RECEPT 25 st:

1 pkt jäst
5 dl röd mjölk
150 gr rumsvarmt smör (gärna extrasaltat)
2 pkt saffran
1,5 dl strösocker
1 tsk salt
2 tsk kardemumma
Ca 9 dl mjöl (det här är såå svårt då jag aldrig mäter mjöl. Men den ska släppa från kanterna i degbunken).

Fyllning:
100 gr smör
1 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
Smula jästen i en degbunke eller
köksmaskin. Värm mjölken till max 37 grader. Ta lite av mjölken och lös upp jästen. Häll i resten av mjölken. Mortla saffranet med lite av strösockret. Då släpper saffranet ifrån sig mer smak. Häll i saffranet i mjölken. Lös upp det. Ha i socker, salt och kardemumma i mjölken också. Sedan har du i smöret, dela upp smöret i bitar. Ha sedan i mjölet, lite i taget. Låt maskinen jobba en stund så glutentrådarna blir riktigt många. Låt jäsa, gärna med gladpack över i ca 30 min. Häll sedan ut degen på mjölat bakbord. Dela upp degen i ca 22-25 bitar. Rulla bullar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Jäs 30 minuter. Blanda smör, florsocker och vaniljsocker. Ställ i kylen. Gör sedan hål i mitten på bullarna. Fyll hålet med smör-röran. Grädda på 200 gr i varmluftsugn i ca 10 min. Smörj med en blandning av ljus sirap och lite vatten. Rulla i strösocker! Voilà!

0
2 kommentarer

Inbjudan till Julmingel!

Go’kväll!

Haft så fullt upp idag. Jag hade två möten till att börja med, det första mötet kommer du få höra mer om framöver. Det andra mötet var med min nya partner in crime.

.

IMG_7774.JPG

Carola och jag spikade det mesta i vårt samarbete idag. Det ska bli så spännande och det kommer att bli så jäkla bra! Jag kommer att flytta in i hennes lokaler. Jag ska ta upp sminkandet igen. Jag har saknat det så mycket och nu har jag hittat en form jag vill jobba efter. Det kommer att finnas både sminkkurser i grupp, privata sminkkurser och sen tar jag upp bokningar till bröllopsmakeup och övriga makeuper igen. Min hemsida ska snart komma med mer info angående detta. Jag och Carola kommer slå våra påsar ihop också. Vi kommer erbjuda tjejkvällar med sminkkurs OCH ledd meditation med yogiandning. Hos oss vårdar man både det inre och det yttre. Ett helt nytt koncept som jag är helt övertygad om kommer bli hur bra som helst!

.

MEN! Vi börjar med ett JULMINGEL!

.

IMG_7782.JPG

Adressen är alltså till Carolas lokal där jag också kommer att husera i framöver. En URMYSIG lokal som vi nu gärna bjuder in till. En härlig julmingelkväll med en hel del försäljning. Jag kommer att ha mina produkter till försäljning och Carola har redan lokalen fylld med massa härligt!

.

Spännande och roligt!! Hoppas att några av er kan komma och hälsa på oss, vi blir så glada! ❤️

0
6 kommentarer

Frågor & Svar DEL 1

IMG_7743.JPG

Tack för alla frågor!

Godmorgon finisar! ❤️ Har sovit ok även om jag känt av min behandling. Nu ska kroppen läka i ett par dagar och osteopaten trodde inte att jag skulle få en sån läkningskris som jag fick sist. (Jag har skrivit om osteopatbehandling och min läkningskris HÄR!) Någon frågade varför jag behandlar mig själv, det finns att läsa om i inlägget som jag länkat här ovan. Är så glad för min osteopat, han är så jäkla duktig alltså! Ska dit igen i December.

.

Jahapp! Tänkte dela upp frågorna i två olika inlägg. So, here it goes:

FRÅGA:

Hej!

Jag undrar om du gått någon utbildning för att bli makeup artist? Jag har för mig att jag läst det någonstans. Var gick du den och vad tyckte du om den?

Tack på förhand!
/ Sara

SVAR:

Ja, jag gick en makeupartist utbildning 2003/2004. Den jag gick går på International Make Up Center i Stockholm (Make Up Stores egen utbildning), den jag gick var 20 veckor lång och innefattade både skönhet och teater och TV. Jag älskade utbildningen och kan säga att den raderade allt jag tidigare lärt mig och lärde mig allt på nytt igen! Bland det bästa jag gjort!

KRAM ❤️

.

FRÅGA:


Vad kul med frågestund.
Jag vill fråga massor. Så här kommer det:

1) Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
2) Planerade ni att skaffa barn?
3) Hur berättade ni för era vänner om din graviditet?
4) Finns det att läsa om dina förlossningar nånstans?

Vi planerar att skaffa barn men tycker allt känns lite läskigt inför det. Skulle vara kul att läsa om hur andra gjorde?

Kram och ha en fin dag!

SVAR:

Vad roligt för er, ni har en underbar tid att gå tillmötes. ❤️

1) Jag var 24 år när jag fick Thedde. Hade hunnit haft både missfall och 2 utomkvedshavandeskap innan. Jag började tidigt kan man säga. 🙂

2) Ja absolut!

3) Oj, det här minns jag var riktigt jobbigt. Vi var bland de första att skaffa barn så många av våra vänner tyckte nog inte att vi var kloka. Men vi berättade det bara så var det bra med det. 🙂

4) HÄR kan du läsa om Milos ankomst till jorden. Thedde och Elliots var så längesen och då hade jag ingen blogg tyvärr. 🙂

Kram & Lycka till! ❤️

.

FRÅGA:

Godmorgon Godmorgon!
Varför blev du jagad av någon med kniv?
När du går till din osteopat manipulerar den(knäcker)?
Vad behövde/kunde eran son innan han började förskoleklass?
(Våran äldsta börjar nu efter sommaren och jag undrar om det är något speciellt
dom måste kunna innan dom börjar..)
Jag älskar din blogg har följt den flera år!
Ha en underbar dag!
Kram

SVAR:

Tack för fina ord! ❤️ Blir så glad.

När jag var liten bodde vi i ett område som var lite oroligt. Det fanns mycket knark och alkohol i det området. Där fanns en kvinna som var lite galen och alltid knarkpåverkad. En eftermiddag kom hon utrusande ifrån sin port och jagade oss ungar med en liten fickkniv. Alla hann hem och ingen blev skadad fysiskt tack & lov.

Min osteopat har bara knäckt lite i min nacke. Men han jobbar mest ”underliggande” som det heter med mig. Alltså knäcker inte alls.

Oj, ja vad kunde han? Mycket. Jag tror också att förskolan har sån fin koll på hur långt de kommit i sitt lärande. I vår förskoleklass finns inga direkta riktlinjer utan när de kommer dit så har ju alla lärt sig olika mycket. Jag tror inte att det finns regler för vad de MÅSTE kunna alls faktiskt. Någon utbildad som kan fylla på här tro?

Stor kram! ❤️

.

FRÅGA:


Hej

Jo en enkel fråga som du kanske inte alls vill svara på!
Men undrar om du å hannah fortfarande är kompisar?
Sen undrar jag hur ni gör på jularna?

Kram

SVAR:

Såklart jag kan svara på det! Självklart är vi kompisar fortfarande, vi håller just på att försöka få ihop en liten dejt innan jul.

Åh dessa jular alltså! Jag älskar ju julen men ibland tar detta meckande och flygande o farande som julen ofta innebär kål på mig. Men, vi har försökt att lösa det på bästa sätt. Varannan julafton är vi hos Tonys föräldrar, varannan hos mina. Vi försöker hinna med att luncha hos de föräldrar vi INTE är hos. Mina stora barn är varannan jul med mig, varannan med sin pappa. Men vi försöker göra likadant där. Jullunch hos de föräldrar man inte är hos. Det året vi separerade dog något litet i mig när det kommer till julen. Att inte få ha sina barn hos sig på julafton är en STOR SORG och kommer alltid att vara.

Kram! ❤️

.

FRÅGA:


Älskar bakprogram, därför är min fråga…..vilket bakverk lyckades du bäst med i Hela Sverige bakar?
Ser nu bakprogram från USA , på torsdagar….vilka bakverk….!!!
Kram Titti

SVAR:

Åh det gör jag också! Älskar alla såna program. Jag vann 2 utmaningar. Det ena var butterkaka och det andra var chokladbiskvier. Så NÅNTING kan man bra med tanke på Drömtårtefadäsen! 😀

Kram ❤️

.

FRÅGA:

Din blogg är fantastisk. Haft den länge vilket är ett gott betyg
Gärna lite hårtips. Hur gör du när du lockar ditt hår? Vilka produkter använder du för att hålla svallar o lockarna i form?
kram Petra

SVAR:

Tack snälla, vad roligt att du följt mig länge. Ja, bra med sån feedback. Vet att jag varit så dålig med just hårtips, ska ABSOLUT bättra mig där. Roligt nog så använder jag väldigt lite produkter i mitt hår. Typ nästan aldrig. Men lockar man det med plattång så tenderar lockarna att hålla riktigt bra ändå. Dock så har jag massor med tips på bra produkter jag använder när jag väl vill att det ska hålla supertoppen. Ska skriva ett inlägg om det. Så länge kan du kika på denna video som jag gjort där jag visar hur jag plattångslockar mitt hår. (Det är en sån rööööra i vårt hem i videon, haha….och Milo visar också hur man går i klackar.)

Återkommer med resten av svaren i eftermiddag! Idag väntar två möten och så ska jag besöka lokalen där jag ska börja husera snart. Wieeee…. Nu ska jag brassa frukost här till oss. ❤️

0
Kommentera

Night Night

IMG_7738.JPG

Kikar snabbt in och säger godnatt!

Hallå fina ni. ❤️ Vad roligt att det ramlat in en hel del frågor. Ska bli kul och sätta sig och svara på allt imorgon.

Jag är HEEEEEEELT FINITO! Jag var ju hos min osteopat idag och reagerade som vanligt superstarkt på behandlingen. Han får vara väldigt försiktig med mig. Nästan så jag skrattar åt det nästan. Men snacka om att man är en sån HIGHLY SENSITIVE PERSON. MAJJ gadd alltså? Nu är det bara ”läkningen” kvar. Har rätt ont överallt just nu och mår lite kymigt. Är så trött och så känns det som man blivit ommöblerad eller överkörd typ. Får se hur jag känner om ett par dagar?

.

Jag som vaknade 01.30 inatt är underdriver sagt MÖR. Jag slumrade lite när vi var hos mamma och pappa ikväll. Men sen ska man hem, usch….vidrigt att från att ha legat skönt i en divansoffa med en sprakande brasa vid fötterna sovandes ge sig ut i kylan och sätta sig i en kall bil och brassa hem. Ämen, skjut mig så obehagligt! 🙁 Men men, nu ligger jag här i vår soffa…..

.

Hoppas du har en mysig kväll. Imorgon är det lill-lördag. ❤️:)

0
2 kommentarer

Saffransbullar med mandelmassa

Saffranstemat fortsätter. Jag vill tipsa Er om de absolut bästa recepten såklart, därför ska du få receptet på dessa härligheter. Jag kan lova dig att detta recept är helt galet gott!! Jag har aldrig ätit godare saffransbullar i hela mitt liv och då är jag heeeelt ärlig! Jag väljer att ha i lite mindre saffran för jag vill ändå känna den vanliga vetebullesmaken. Vill du ha mycket saffranssmak så har du i 4 påsar istället för 2 som jag hade. Jag gjorde lite olika storlekar för att ha både små och stora.

IMG_7706.JPG

RECEPT på ca 40 bullar

5 dl mjölk
2 påsar (1 g) saffran
50 g jäst
1/2 tsk salt
2 dl strösocker
250 g créme fraiche 15%
100 g mjukt smör
Ca 12-13 dl vetemjöl special

Fyllning:
200 g mandelmassa
200 g mjukt smör
1 dl råsocker
1 msk malen kanel

Pensling:
1 ägg
1 msk vispgrädde
Pärlsocker

Gör så här:
Värm mjölk och saffran till max 37 grader. Lös upp jästen i degvätskan.
Tillsätt salt, strösocker och créme fraiche. Tillsätt mjukt smör och vetemjöl, lite i taget. Knåda degen väl. Låt jäsa till dubbel storlek i bunken under duk, i cirka 45 minuter.
Sätt ugnen på 200 grader.

Riv mandelmassan. Vispa mandelmassa, smör och råsocker till en slät massa. Knåda degen lätt på mjölat bakbord och dela den i två lika stora delar. Kavla ut varje degbit till en rektangel, 45 x 20 cm, cirka 1 cm tjock.
Bred fyllningen över degen och rulla ihop till en tajt rulle från långsida till långsida. Skiva varje rulle i cirka 2-3 cm breda bitar.

Lägg bitarna i pappersformar i en muffinsplåt eller på en bakplåt. Jäs under bakduk i cirka 30 minuter. Vispa upp ägg och grädde till penslingen. Pensla bullarna, strö över pärlsocker och grädda i 10-13 minuter. Ät & njut!

PS: Gillar man inte mandelmassa går det givetvis bra att fylla med bara smör, socker och kanel. Ett tips är att då blanda i 1 msk vaniljsocker i smöret! MUMS!

9
7 kommentarer

Snyggt med kjol! REA på Boozt!

IMG_7700.JPG

Väska HÄR

Något jag önskar jag var bättre på var att bära kjol. Jag vet inte varför jag inte gör det men det är sällan jag använder det. När jag väl har på mig det kan jag tycka att det är så fint. Här har jag satt ihop några snyggingar från Boozt. Jag vill ha allt, gjorde inte saken sämre att det är REA på hela skiten också. Du hittar all REA HÄR!

0
Kommentera

Hos osteopaten

Har just fört ett jäkla liv här….

…..är hos osteopaten, sitter i väntrummet här och väntar på att få komma in. Han har ett litet bord här utanför. Ett sånt här:

.

IMG_7729.JPG

Det är gjort i typ nån tunnare plåt. Jag hade lagt min dator på det och min telefon. Sen skulle jag vrida fåtöljen jag sitter i för att sätta min telefon på laddning. PANG sa det så låg bordet på golvet med datorn och telefonen utslängda. Det lät ju som huset rasade. Osteopaten kikade ut för att se så ingen typ slog ihjäl sig här ute i väntrummet. Men, det var ju bara jag. Tack ACER och Steve Jobs för ni gjort så tåliga saker åt mig, för både dator och telefon höll. 😉

.

IMG_7727.JPG

Nu ska jag försöka sköta mig här. 🙂 Snart är det i alla fall min tur att kliva in och få behandling. Hoppas såååå att jag blir sådär bra hjälpt som jag blev sist!

0
Kommentera